Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı sosyal medya hesabından Zonguldak Çaydeğirmeni’de 4 ay önce başlayan TOKİ konutlarının son halini paylaşarak bir açıklamada bulundu.İl Başkanı Muammer Avcı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"İçinden geçtiğimiz Deprem felaketinin acılarını sarma süreci devam ediyor, bizlerde bu anlamda mahsun olan şehirlerimize ziyaretimizi yaptık ve hemen sonrasında Devletimiz inşa ve ihya sürecine girmiştir.

Bu nokta da TOKİ marifetiyle yapılacak inşaatlar büyük önem arz etmektedir. Şehirlerimizin tarihi ve kültürel dokusu korunarak yeniden planlanıp uygun yerlere yapılacak bu imalatların bir yıl içerisinde bitmesi arzu edilmektedir.

Bizler kendi bölgemiz dahilinde devam eden çalışmalardan bunun mümkün olabileceğine zaten şahitlik ediyoruz. Devletimizin gücü ve Milletimizin yüce gönlü sayesinde inşaAllah hemen şimdi başlayacak olan bu inşa ve ihya çalışmaları en güzel şekilde yapılarak, vatandaşlarımızın mağduriyeti de giderilecektir.

Cumhurbaşkanımızın bu süreçte göstermiş olduğu liderlik ve örnek Devlet adamlığı sayesinde, Büyük Türkiye hedeflerimize daha güçlü ve sağlam bir şekilde ilerleyeceğiz inşaAllah.

Aşağıda foto ve videosunu sunduğumuz Toki konutları;
Çaydeğirmenimizde 25.10.2022 de, bizzat Sn. Cumhurbaşkanımızın temelini attığı ve bizlerinde katıldığı törenle başlanan konut imalatlarında, şu gün gibi fevkalâde şartların olmadığı dönemde, 4 ay gibi kısa süre içerisinde gelinen noktayı göstermektedir."

Editör: TE Bilisim