10 Yıldır Zonguldak’ta gazetecilik görevinde bulunan biri olarak az sonra yazacaklarım kesinlikle tarzım olmamakla beraber ama gelinen noktada mecbur kaldığım için, şeref yoksunu bir ahlaksızı anlatmak için yazdığım cümleler olarak tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünden mezun olarak başlamış olduğum meslekte bel altı ve isimsiz yazılar ile hep savaştım.

Bu tür yazıların gazetecilik olmadığını, topluma hiçbir şey kazandırmadığını hep vurguladım.

Meslekteki büyüklerime; “Bakın yazdığımız köşe yazıları ile topluma örnek olmalıyız. Bu bel altı ve şantaj kokan haberlere, köşe yazılarına Zonguldak’ta bir son vermeliyiz. Zonguldak olarak bu yazıların önüne geçmeliyiz. ‘Toplum da okumasın’ demek yerine bu tür yazıları toplumun önüne koymamalıyız. Gerekirse eylem yapmalıyız. Bu tür yazılar yazan medya organlarının önüne fotoğraf makinelerimizi, kalemlerimizi bırakmalıyız. Bu meslekte artık bilgili ve ahlaklı kişiler zor yetişiyor onlara da örnek olmalıyız” dedim.

Dedim ama neye fayda?

Biz mücadele ettikçe ailelerimize iftira attılar, bel altı yazılar ile ima yoluyla bir sürü hakaret ettiler.

Adli kurumlar ima yoluyla yazılan isimsiz yazılara, “isimsiz yazı, sana yazmamış ki” diyerek bu hakaretleri adeta yok saydı. 

Gazeteci meslek örgütleri; "Aman bize de dokunmasın" diye adeta üç maymunu oynadı. 

Ama artık bıçak kemiğe dayandı.

Madem bir psikolojik savaşın içindeyiz, madem savaşta her şey mübah.  
Madem üç yanımız denizlerle, dört yanımız şerefsizlerle dolu. 
Bu saatten sonra bende tarzımı değişiyorum. 
Çünkü; 
Şerefsizlere anladığı dilden konuşmak farz oldu.
Çünkü;
Karısını otel odasında erkeklerin cinsel zevklerine sunan ve bunu meslek haline getiren ahlak yoksunu Zonguldak’a ahlak dersi veriyor.
Çünkü;

Dün karısını otel odasında bir doktora sunan ve bugün ise namuslu ayaklarına yatan şeref yoksunu Zonguldak’a ahlak dersi veriyor.  
Çünkü;
Muhasebecisi ile yasak aşk yaşayan ve o muhasebeci başkası ile evlendiğinde gidip düğününde göbek atan ve o muhasebeci bayanla ilişki yaşamaya devam eden şeref yoksunu Zonguldak’a ahlak dersi veriyor.
Çünkü;
Askere gitmemek için sahte çürük raporu alarak vatana ihanette bulunan vatan haini Zonguldak’a ahlak dersi veriyor.
Çünkü;
Bir bayan gazetecinin müstehcen fotoğraflarını ele geçirerek o bayan gazeteciye şantajda bulunan ve  kendisinin ajanı yapan p….venk Zonguldak’a ahlak dersi veriyor.
Çünkü;
Belediye başkanlarının, iş adamlarının otel odası görüntülerini ele geçirip tehditle para kopartan şerefsiz Zonguldak’a ahlak dersi veriyor.
Çünkü;
İsimleri artık operasyon çocuğuna çıkmış kişiler Zonguldak’a ahlak dersi veriyor.
Çünkü;
Tarikat yurdunda başına ne geldiği belli olmayan ve bunun neticesinde kafayı cinsel fantazilerle bozmuş bir kişi Zonguldak’a ahlak dersi veriyor.
Çünkü;
Matbaada erkek erkeğe ilişki yaşayan ahlaksız bu şehre ahlak dersi veriyor.
Çünkü;
Kızının bile kendisinden nefret ettiği LGBT’li Zonguldak’a ahlak dersi veriyor.

ARTIK YETER!