“Söz ağızdan çıkana kadar senin esirindir. Ağızdan çıktıktan sonra sen onun esiri olursun” sözü sanki bu günlerde Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan için söylenmiş gibi değil mi?

Zonguldak Limanı’ndaki Kardemir’in depoları ile ilgili bir gazetecinin “Kardemir’in kömür depoları Karabüklü Bakan Mehmet Ali Şahin’in uhdesinde yerinden kaldırılamayacağı söylentileri var.” şeklindeki sorusu üzerine Alan’ın “Cumhurbaşkanımıza iletip talep ettikten sonra, kimsenin esamesi okunmaz” sözleri adata Zonguldak ve Karabük illerinde gündem oldu.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ne kadar; “Ben başkanımız Mehmet Ali Şahin’i kastetmedim” dese de, buna kimse inanmadı.

TBMM Başkanlığı yapmış bir isminde buna inanacağını sanmıyorum.

Her işi Cumhurbaşkanına bağlayan Alan bu sefer baltayı taşa vurmuş gibi gözüküyor.

Acemi siyasetçi, kurt bir siyasetçiyi ancak bu sözlerle karşısına alabilirdi.

Başkan Alan tamda bunu yaptı.

Bazen aşırı özgüven ve kibir hata yaptırır.

Karabük’te olay gündem oldu.

Gazeteci bazı büyüklerimiz Karabük’ten bizleri aradı.

Bu iş öyle “sarı basın kartlarınızı yırtın demeye benzemez Ergin’im” dedi.

“Şimdi bize de zabıta ekiplerini gönderip, bizimde işyerlerimizi kapatmaya çalışır mı?” diyerek de geçmişte Zonguldak’ta basına uygulanmak isten sansür ve baskıya atıfta bulunuldu.

Bakın görüyor musunuz? Geçmişte söylenen ve yapılan her şey bir gün önünüze geliyor.

Hayat böyledir!

Esamesi okunmaz derken, bir bakmışınız böyle esas duruştasınız!

ESAMESİ OKUNMAZ NE DEMEK?

Arapça kökenli bir kelime olan Esame, ''smy'' kökünden türetilmiştir. Sözlük anlamı ''isimler'' olsa da tek bir kişi için de ''esamesi okunmamak'' deyimi kullanılabilir. Birinin tamamen unutulduğunu belirtmek için bu deyim söylenir.

ELMAS TV FARKI!

Zonguldak Belediyesi Başkanı Ömer Selim Alan’ın açıklamaları Zonguldak ve Karabük’te yankılanırken asıl yankılanma sosyal medya hesaplarımızda oldu.

Konu ile ilgili yapılan haberler 200.000 kişiye erişirken, adeta sosyal medyada haberlerimiz çığ gibi yayıldı.

Bu Elmas TV’nin bir farkıdır.

Elmas TV her geçen gün yapmış olduğu haberler ile etkisini arttırırken, bizlere destek veren takip eden okuyucularımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Çünkü biz gücümüzü okuyucularımızdan alıyoruz!