ZONGULDAK ÖĞRETMENEVİ’NDE NELER OLUYOR?

Ak Parti’de hiçbir vasfı olmayan ama Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a yakınlığı ile bilinen, onun ismini kullanarak işler yapan ve Selim Alan’ın çantacısı diye tabir edilen Yaşar Gök’ün, Zonguldak Öğretmenevi’nde Mükerrem Ayçiçek ve yanındaki bir kişi ile tartıştığı ve bir partilinin kendisine yumruk salladığı iddialarını haberleştirmem üzerine gözler Öğretmenevine çevrildi.

Meğer Zonguldak Öğretmenevi, Ak Parti’den dışlanmış ama Ak Parti’nin ismini kullanarak işler halletmeye çalışanların karargâhı olmuş.

Öğretmenevinde yaşandığı iddia edilen kavganın üzerine yapılan haberleri yalanlayan Yaşar Gök, hemen bir açıklama metni paylaştı.

Hem haberi yapanları şer odakları diye tabir etti.

Hem de Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek’e kendisine sahip çıkmadığı için sitemde bulundu.

Ak Parti’de yöneticilik yapan kişilere Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın selamıyla operasyona kalkan Yaşar Gök, bugün bu yapılan haberlerin Ak Parti’ye zarar verdiğini belirtti.

Şu Ak Parti sevdalısına bakar mısınız?

Şimdi tüm okuyucuların huzurunda bu Ak Parti sevdalısı Yaşar Gök’e birkaç soru sormak istiyorum.

  1. Eski Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ı görevden aldırmak için Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın selamını götürerek gazetecilere belge taşıdın mı? Taşımadın mı?
  2. Gazetecilere; “Aman bu Mustafa Çağlayan ile ilgili haberlerde Ömer başkanın ismi geçmesin, başkanın her şeyden haberi var ama süreci dışardan yürütüyor” dedin mi? Demedin mi?
  3. Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar’ın ailevi sorunlarını birilerine ballandıra ballandıra anlattın mı? Anlatmadın mı?
  4. “Çamaşır Suyuna su katıyor, devlete satıyor” diye hakkındaki iddialar karşısında bu iddiaları ortaya atan kişileri dava ettin mi, etmedin mi?
  5. Ak Parti’ye zararı gazeteciler mi veriyor, yoksa siz mi veriyorsunuz?

Parti içinde bir operasyon gerçekleştireceksiniz ama işinize gelmeyen bir haber olduğunda partiye zarar veriyorlar diye gazetecileri suçlayacaksınız!

Yok öyle yağma! 

Parmaklarınla gazetecileri işaret etmeden önce kendi elinin temizliğinden emin ol.

Gelelim yeniden Öğretmenevine!

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, keşke bugün Millî Eğitim Bakanlığı’ndan Zonguldak’a gelen müfettişleri Öğretmenevine getirseydi.

Burası öğretmenlerin yararlanması için olan bir yerken, neden Ak Parti’nin gizli toplantılarının karargâhı olduğunu Zonguldak Öğretmenevi Müdürüne sorsaydı!

Öğretmenevinin içerisinde Ak Partili isimlerin devamlı oturduğu bölgedeki güvenlik kameralarını kontrol edip, bu bölgedeki kameraların yerinde durup durmadığına bir baksaydı.

Ak Partili isimlerin devamlı oturduğu bölgedeki kameraların söküldüyse hangi maksatla söküldüğünü Öğretmenevi Müdürüne müfettişler huzurunda keşke sorsaydı.

Öğretmenevi ile birileri artık ilgilenecek mi?

Öğretmenevinde gerçekten neler oluyor?