Zonguldak Karaelmas Kadın Koeperatifi, Ereğli Elpek Dokuyan Eller, S.S Devrek Merkez Dedeoğlu ve Çolakpehlivan Köyleri Tarımsal Kalkınma Koperatifi iş birliği ile 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslarası mücadele gününde Sergi Salonunda yöresel ürün sergisi açtılar. 

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Mustafa Çufalı, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz ve Aile Sosyal Politikalar Müdür Vekili Veli Köktürk kurdeleyi kestiler. 

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’a sergiyi gezerek ve bilgeler aldı.

Zonguldak Karaelmas Kadın Koeperatifi, Ereğli Elpek Dokuyan Eller, S.S Devrek Merkez Dedeoğlu ve Çolakpehlivan Köyleri Tarımsal Kalkınma Koperatifinin yapmış olduğu yöresel ürünler, Elpek bezi ve aksesuar ürünleri yer aldı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz şu sözlere yer verdi; “Değişik etkinliklerle bugünün ifade edildiği bir gün. Bugünde burada kadınlarımızın kurduğu kooperatiflerin ürettikleri sergileniyor. Kadınlarımızı tebrik ediyoruz. İlimizde 4 kadın kooperatiflerimiz var. Burada 3 kadın koperatifinin ürünleri var. Şiddetin Sıfır toleranssız bir gün diliyorum.” ifadesine yer verdi. 
Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim