Ülkemizde yıllardır kaliteli bir ödeme yöntemi olarak karşımıza çıkan paykasa ve paykwik günümüzde halen etkinliğini sürdürüyor. Kişiler alışverişlerinde bu kartları kullanarak, banka ve kredi kartı bilgilerini internet mağazalarıyla paylaşmadan alışveriş yapabiliyor. Bu durum hem güvenli ödemeyi hem de internet alışverişlerine limit açısından sınır getirmeyi sağlıyor.

Ön ödemeli kartlar yüklenen tutar kadar alışveriş yapmayı sağlıyor ve böylelikle tasarruf da sağlanmış oluyor. İnternet ortamında bazı sitelerde banka kartı ve kredi kartı bilgilerinin paylaşılması sıkıntı yaratabiliyor. Dolandırıcı olan bazı kişiler bu sitelerden kişilerin banka ve kredi kartı bilgilerini çalarak farklı yöntemlerde kullanabiliyor. Bu nedenle alışverişlerde sanal kart yani paykasa ve paykwik kullanımı daha doğru bir sistemi ortaya çıkarıyor.

Paykasa Nasıl Dolduruluyor?

Paykasa ve paykwik satın almak, doldurmak ve paykwik bozum işlemlerini yapmak için Paykwik sitesini tercih edebilirsiniz. Site paykasa ve paykwik hakkındaki tüm detayları ayrıntılarıyla sunarken aynı zamanda paykwik bozdurma ve dolum işlemlerini de yapıyor. İnternette beğendikleri bir eşyayı satın almak isteyenler paykasa veya paykwiklerine dolum işlemi yaptırarak mağazaların ücretini bu kartlarla ödeyebiliyor.

İnternette hesap bilgilerinin ve adlarının dolaşmasını istemeyen kişiler, paykasa ve paykwik kullanımı yapıyor. Siteye ulaşarak paykasa bozdurma ve satın alma işlemi yapabilirsiniz. Siteden paykasa ve paykwik dolum işlemi yapabilir, fiyat bilgisi edinebilirsiniz. Paykwik sitesini tercih ederek kaliteli hizmet alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim