Kripto paralar son yıllarda yatırımcıların yüzünü güldürmeyi başarıyor. Kısa zaman aralıklarında coinlerin büyük fiyat değişimleri geçirdiğine şahit oluyoruz. Bu durum hem bitcoin al sat hem de uzun vadeli yatırımlar için avantaj sağlıyor. Btc haricinde diğer alt coinlere yatırımda bulunulması da önemli. Çok sayıdaki piyasa uzmanına göre tek bir kripto para yerine önceden belirlenmiş birkaç alt coine yatırım yapmak daha doğru olacaktır. Ancak ülkemizdeki borsaların çoğunda alt coinler sınırlı tutuluyor. Borsa tarafından belirlenmiş kripto birimler arasından tercih yapmak gerekiyor. Cointral borsasında ise durum farklı. 200’den fazla kripto paraya anında yatırım yapılabiliyor. Gün sonunda kazanç elde etmek zor değil. Trade komisyonunun düşük tutulması kullanıcıların sevdiği bir özellik.

Ücretsiz Üye Olun, Yatırıma Başlayın

Cointral borsasına kayıt olmak için herhangi bir ücret ödenmiyor. Web sitesinde bulunan “kayıt” butonuna tıklandıktan sonra e-posta ve şifre girilerek üyelik tamamlanıyor. Mail adresine gönderilen aktivasyon kodunun girilmesiyle hesap güvenliği sağlanıyor.

Yeni üyelerin ilk yatırımlarını yapabilmesi için hesaplarına TL yüklemesi gerekiyor. Bu işlem banka havalesi yöntemiyle hızlı bir şekilde yapılabiliyor. Borsa tarafından verilen banka ve IBAN adresi kullanılarak yatırmak istediğiniz tutarı seçip, borsa hesabınıza TL transferi gerçekleştirebilirsiniz. Hesabınıza yansıyan Türk Lirası ile bitcoin satın al kısmından btc alabilirsiniz.

Alt Coin Takası Yapın

TL ile satın aldığınız bitcoinleri kullanarak 200’den fazla alt coini değerlendirmeye alabilirsiniz. Hızlı takas yöntemini tercih ederek kripto para takası yapılabilirken, market üzerindeki grafiklerden yararlanıp analiz yapılarak doğru bir yatırımda bulunmak mümkün oluyor. Grafikler kişiye göre özelleştirilebildiğinden, ilgili kripto paranın zaman aralıklı değişim oranları tespit edilebiliyor.

Düşük Komisyonlar

Kripto borsalarda her trade sonrasında belirli oranda komisyon alınır. Yatırımcılar yüksek tutarda komisyon bedeli ödemek istemezler. Cointral borsasında trade sonrası kesintiler düşük seviyelerde tutuluyor. %0,10 oranında komisyon oranı belirlenirken, iptali sağlanan veya gerçekleşmeyen takaslardan kesinlikle ücret kesintisi yapılmıyor.

Cointral’in sağladığı bu eşsiz fırsatlardan yararlanmak için web sitesine kayıt olabilir, bitcoin satın alarak yatırımlarınızı büyütme şansı yakalayabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim