Zonguldak Fabrika Voleybol Okulu voleybolcularından Müge Saraç ile Nisa Ceren Kaya, 17-22 Haziran tarihleri arasında Ankara'da yapılmakta olan Milli Voleybol Takımları Gelişim Kampı'na katıldılar.

 

Zonguldak Fabrika Voleybol Okulu'nda spor eğitimlerini sürdüren Nisa ve Müge, geçtiğimiz günlerde Milli Takım yöneticilerinin de dikkatini çekmiş ve milli kampa davet edilmişlerdi.

"Başarı basamaklarını çıkıyorlar"

Zonguldak Fabrika Voleybol Okulu antrenörleri Cahit Özçelik, Engin Kabak ve Sultan Arslan, Zonguldak Voleybolunun gelişimine önemli katkılar sağlayacağına inandıkları ve Türkiye Voleybol Federasyonu'nun bir projesi olan Fabrika Voleybol Okulu'nun Zonguldak'ta kısa süre önce açılmış olmasına rağmen başarılı çalışmalara imza attığını ve iki sporcularını milli takım kampına göndermiş olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirtilerek, "Bu iki sporcumuzun başarılarını sürdüreceğine inanıyoruz. Bu sporcularımız başarı basamaklarını çıkarken arkalarından gelen yeni yeteneklere de örnek olacaklardır" ifadelerini kullandı.

 

"Zonguldak'ta potansiyel yüksek"

 

Fabrika Voleybol Okulu Antrenörleri Terzi, Kabak ve Arslan, Zonguldak'ta yetenekli sporcu potansiyelinin yüksek olduğunu, imkan verildiğinde ve şartlar sağlandığında büyük başarı elde edecek sporcu sayısının daha da artacağını vurguladılar.

 

Editör: TE Bilisim