Zonguldakspor, Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynayacağı Kahramanmaraş maçına kırılma maçı olarak bakıyor.

Zonguldakspor'da heyecanlı bekleyiş başladı. Ligde son 4 maçından da galibiyet alamayan kırmızı-lacivertli temsilcimiz,yarın saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kahramanmaraş maçından galibiyet bekliyor. Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen, ligde ise kötü sonuçlar alarak galibiyete hasret kalan Zonguldakspor'un Kahramanmaraş maçında alacağı sonuç kritik hale geldi. Yarın sahadan galip ayrılması halinde 16 puana yükselerek play-off  umutlarını sürdürecek olan kırmızı-lacivertli ekip, yenilmesi halinde ise 13 puanda kalarak iddiasını büyük oranda kaybedip, kümede kalma mücadelesi verecek.

Kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Direktör Cahit Terzi, cezası nedeniyle kulübede olamayacak, kaleci Sinan sakatlığı nedeniyle, Kemal Cingirt ise Tuzlaspor maçında aldığı ceza nedeniyle takımdaki yerini alamayacak. Sakatlığı bulunan ve 2 haftadır takımdaki yerini alamayan stoper Kamil İçer ise, hafta içi tüm idmanlarda takımla birlikte çalıştı, görev verilmesi halinde Kahramanmaraş maçında oynayabilecek.

Zonguldakspor, oynadığı 11 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi alarak topladığı 13 puan ve averajla 10'uncu sırada yer alıyor.  Kahramanmaraşspor ise, aynı Zonguldakspor gibi 11 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi ile 13 puan ve averajla 12'nci sırada bulunuyor.

Editör: TE Bilisim