TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Tuzlaspor karşılaşması hazırlıklarına Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda başladı. Hafta sonu Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda 2-1 mağlup olan Zonguldak Kömürspor, Tuzlaspor karşısında bu kaybı telafi etmek istiyor.

Haftanın ilk idmanını Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda gerçekleştiren Zonguldak Kömürspor’da 5 futbolcu antrenmanlarda yer almadılar. Semih ve Mustafa yaşadığı sakatlık nedeni ile Tuzlaspor maçı öncesinde gerçekleşen ilk idmana katılamadılar. Semih ve Mustafa’nın sağlık durumları ile ilgili son durum çekilen MR’ın ardından belli olacak. Öte yandan, hafif sakatlığı bulunan Hüseyin Yılmaz ve özel izinli olan Mert Caymaz ve Sinan Ören de idmana katılmadılar.

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi nezaretinde saat 15.00’da gerçekleşen idmanın ilk bölümünde futbolcular Kondisyoner Barış Şeref ile birlikte ısınma hareketleri yaptılar. Menemen Belediyespor karşısında alınan haksız mağlubiyetin ardından moralsiz olan futbolcular idmanın geri kalanında ise yarı alanda topla çalışma yaptılar.

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi hakem hatalarından dolayı 10-15 puan kayıp yaşadıklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim