İlk etap çalışmasını kendi tesislerinde tamamladıktan sonra Antalya’da 10 günlük kamp yapan Zonguldakspor kampı günde çift idman yaparak değerlendiriyor. Kırmızı-lacivertli ekip  kampta bulunan takımlarla hazırlık maçları programı yaparken daha önce yapılan plana göre 8 Ocak tarihinde 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden UTAŞ Uşakspor ile oynayacağı kesinleşmişti. Elmas 5 Ocak tarihinde ise 2. Lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sarıyer ile hazırlık maçı oynayacak. Zonguldakspor son hazırlık maçını da 10 Ocak tarihinde oynayacak, ancak son hazırlık maçının rakibi henüz kesinlik kazanmadı.
Zonguldakspor’a 5 yıl başarılı hizmet veren Onur Eriş’in Samsunspor’a satışında her iki kulüp yöneticilerin aralarında yaptığı anlaşma gereği Samsunspor bünyesinde bulunan 2 futbolcusunu Zonguldakspor’a vereceğini belirtmişti.

Teknik Direktör Cahit Terzi’nin isteği doğrultusunda Samsunspor’un vermeyi planladığı futbolcular arasında tercih yapılacak ve Zonguldakspor’a gelecek 2 futbolcu belirlenecek.

Editör: TE Bilisim