Kömürspor yönetimi Kulüp Başkanı M. Salih Demir yönetiminde bugün 12.00'de kulüp binasında toplanarak yaşanan olayı konuşarak karar aldı ve faturayı Haluk Türkeri’ye kesti. Yönetim aldığı karar ile Haluk Türkeri ile yolları ayırdı.

Yapılan toplantı sonrasında alınan kararı açıklayan Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, ‘Burası Zonguldak Kömürspor kulübü burada kişiler değil kulüp bakidir. Kulübün büyüklüğünü bilmeyenlerle, hocaya yapılan, şahsımıza ve yönetim kuruluna yapılan olayı biz kendimize algılıyoruz. Yönetime yapılmış olarak görüyoruz. Bu nedenle de Haluk Türkeri ile yollarımız ayrılmıştır.” şeklinde konuştu. 

‘’BURASI ZONGULDAK KÖMÜRSPOR KULÜBÜ BURADA KİŞİLER DEĞİL KULÜP BAKİDİR’’

Yapılan toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, ‘’ Maç haftasına girdiğimiz şu zamanda böyle bir olayın yaşanması hem camiamıza hem de şahsımızı üzmüştür.  Dün akşamdan sonra bugün yönetim olarak acil olarak toplandık. Bir karar alındı. Aldığımız karar doğrultusunda da Haluk Türkeri ile yolları ayırdık.  Burası Zonguldak Kömürspor kulübü. Burada kişiler değil kulüp bakidir. Kulübün büyüklüğünü bilmeyenlerle, hocaya yapılan, şahsımıza ve yönetim kuruluna yapılan olayı biz kendimize algılıyoruz. Yönetime yapılmış olarak görüyoruz. Herkes için hayırlısı olsun diyelim, olmaması gereken bir olaydı ama oldu. Bizde yarayı pansuman etmek zorundaydık. Yönetim adına Haluk Türkeri’ye Zonguldak Kömürspor’a hizmetleri için teşekkür ediyoruz.” ifadesine yer verdi. 
Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim