Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner takımın son durumu hakkında bilgi verdi. Caner daha önce takımın A.Ş. olması için plan yaptıklarını, ancak takıma maddi manevi büyük destek veren iki yöneticinin konuya olumlu bakmaması nedeniyle A.Ş. düşüncesini ertelediklerini söyledi. Takımın önünün açılması için 2 hafta içinde olağanüstü kongre kararı alacaklarını belirten Başkan Caner bu kongrede A.Ş. için gerekenin yapılacağı mesajını verdi.

OLAĞANÜSTÜ KONGRE 18 HİZARİN'DA YAPILACAK


Zonguldakspor yönetim kurulu 18 Haziran 2018 tarihinde olağanüstü kongre yapmaya karar verdi. Kulüp Binası'nda 18 Haziran tarihinde 13.00'da gerçekleştirilecek olağanüstü kongrede çoğunluk sağlanamaması halinde ise kongre 25 Haziran'da gerçekleşecek.

CANER DAHA ÖNCE AŞ'Yİ İPTAL ETMİŞTİ

Başkan Caner daha önceki açıklamasında şu görüşlere yer vermişti: "Zonguldakspor'a büyük katkılar veren iki yöneticimiz kulübün AŞ. olmasına sıcak bakmadıklarını ve AŞ. Olursa istifalarını vereceklerini söylemişti. Biz bu yöneticilerimize değer veriyoruz. Çünkü bizim kötü zamanımızda bu şirketler biz mazot alamazken 3-4 sene bu firma A takıma ve alt yapıya mazot verdi. Onun için onlara ayrı bir değer veriyorum. Benim çaresiz kaldığımda telefon açtığımda bu  yöneticiler takıma destek verdi. Onları kırmamak için AŞ. olayını iptal ettik. Daha sonra değerlendirmek için erteledim. Ne oldu biz AŞ. olunca üyelikleri çoğaltacaktık. Onu artık bir sonra ki sezona bıraktık. Biz burada olursak eğer ilk yapılacak iş takımın AŞ. olması. Üyeliklerle ilgili de tekrar düzenlemesi yapılması için gerekeni yapacağız. Biz hiç bir şeyden kaçmıyoruz. Ben buradan Zonguldak'ın yüzü gülsün diye uğraşıyorum. Başka bir gayemde yok."

18 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşecek olan olağanüstü kongrede şirketleşmeye gidilmesi planlanıyor. Kulübün de üye sayısı arttırılması bekleniyor.

TEKNİK PATRON KİM OLACAK?

Başkan Süleyman Caner, Teknik Direktör sorunu hakkında da konuşarak  Cahit Terzi'ye yeşil ışık yaktı. Caner ‘CahitTerzi bize şapiyonluk yaşattı. Ancak Terzi ile anlaşılması konusunda henüz net bir kanıya varılmadı. Takımın başına geçmemesi için bir neden yok.  Önceliğimiz şu an için kongre. Önce kongrenin yapılması gerekiyor. Ardından yönetim ile oturup teknik direktör konusunda konuşacağız" dedi.

YÖNETİMDE BAZI İSİMLER DEĞİŞECEK

Caner "Yönetimde değiştirilecek isimler olacak. Şirketleşmeye gidebilmemiz için bu kongre şart. Önceliğimiz şu an için o yönde. Zonguldakspor için her şeyin hayırlısı olsun" dedi.

Editör: TE Bilisim