Zonguldaklı işadamları ve bazı esnafları kombine kart almak için kapris yaparken, Sakaryalı esnaf Efes Pilsen Şirket Müdürü Suat Köse 80 adet Zonguldakspor kombine kartı aldı.

Zonguldak'ın Soğuk semtinde tekel bayi esnafı Serkan Kalkan, 1966 Zonguldak Taraftar Derneği Başkanı Tuncay Cihan'a ulaşarak Efes Bilsen'in Zonguldak Bölge Müdürü Yüksel Mazlum ile görüşmesini sağladı. Ardından Zonguldakspor'a maddi gelir sağlamak amacıyla bastırılan 80 adet kombine kart almasını sağladı. Bunun üzerine Efes Bilsen Zonguldak Bölge Müdürü Yüksel Mazlum, Sakarya Karasu'da bulunan Şirket Müdürü Suat Köse ile görüşerek 80 adet kombine alma konusunda anlaşma sağladı. 1966 Zonguldak Taraftar Derneği Başkanı Tuncay Cihan bugün Soğuk tekel bayi önünde Sakarya Karasu şirket Müdürü Suat Köse'ye 80 adet kombine kartı teslim etti. Köse'nin bu duyarlılığı ise kentte büyük bir örnek oldu.

Başkan Tuncay Cihan,  "Efes Pilsen şirket sahibi ağabeyim Suat Köse 80 adet kombine kartını huzurlarınızda teslim ettik. Makbuzunu da aldık. Makbuz tamamen Zonguldakspor Derneğinden kesilen makbuzdur. Bunu özellikle belirtiyorum Dernek olarak biz makbuz kesmedik. Zonguldakspor Derneğinin makbuzunu kestik. Allah razı olsun. Kendisi Zonguldak'ta yaşamıyor ama Zonguldak'ta iş yapıyor. Bundan sonra ne ihtiyaç olursa bize bildirin dedi. Ben bunu yöneticilere de söyledim kendileri ile görüşecekler." Dedi.

 

Editör: TE Bilisim