Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Eskişehir'de Erkekler Bölgesel Ligden 2.Lige terfi müsabakaları yapıldı.

Zonguldak'tan ilimizi temsilen müsabakalara Kulüp Başkanlığını Orhan Yazıcı'nın yaptığı Dsi Spor katıldı.

Terfi müsabakalarının ilk etabında Karabük'de ter döken Zonguldak Dsi Spor bir birinden zorlu maçlara çıkarak rakiplerine şans vermedi.

Final grubunda ise Eskişehir'de mücadele eden Zonguldak Dsi Spor ilk maçında Kütahya’yı 3-0, ikinci maçında Ankara Bilgem’i 3-1 yendi. Son maçta Ankara TED’e 3-0 mağlup olsa da DSİ Spor, grup ikincisi olarak 2. Lige terfi etti. Zonguldak Dsi Spor'un bu büyük başarısı ise voleybol severlerden büyük alkış aldı.

Deniyimli antrenör Serdar Aktop ve Mustafa Akkaya'nın başında yer aldığı Zonguldak Dsi Spor yeni sezonda 2.Ligde ilimizi en iyi şekilde temsil ederek voleybol severleri salona çekmeyi planlıyor.

Zonguldak Dsi Spor Kulüp Başkanı Orhan Yazıcı, ''Terfi müsabakalarını başarı ile tamamladık. Bizlere destek veren Zonguldak Dsi çok teşekkür ediyoruz. İnşallah artık 2.Ligde ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Amacımız voleybol severleri salona çekerek keyifli maçlar izlemelerini sağlayacağız. Bu başarıda emeği olan Serdar Aktop ve Mustafa Akkaya hocamıza ve sporcularımıza teşekkür ediyoruz''dedi.

Editör: TE Bilisim