Zonguldak’ın köklü kulüpleri arasında yer alan Çaycumaspor’da 21 Ağustos tarihinde yapılan kongrede kulüp başkanı seçilen Bartınlı iş insanı ELFF Finans şirketi sahibi Enes Eser camiayı ve taraftarı heyecanlandıran transferler yaptı. 25 Eylül 2022 tarihinde başlayacak olan Ligde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen sarı lacivertli kulübe Çaycuma esnafından dan destek veriliyor. Uzun yıllar sonra hedefini profesyonel lig olarak belirleyen Çaycumaspor’da gözler 25 Eylül tarihinde deplasmanda Sefercikspor ile oynanacak maça çevrildi.

2022-2023 sezonunda Zonguldak Amatör Lig'de mücadele edecek olan Çaycumaspor’a ilçenin önemli esnaflarından Veliye Gelinlik, kulübe maddi-manevi destek sözü verdi. 20 Eylül Salı günü Veliye Gelinlik sahibi Veliye Alp, Çaycumaspor Kulüp Başkanı Enes Eser’i iş yeri ofisinde ziyaret etti. Yapılan ziyarette sarı lacivertli kulübün başkan yardımcıları Ferruh Yücel, Eda Aldarı, Ayfer Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Kulüp Başkanı Enes Eser’in iş yeri ofisinde takım hakkında bilgi alan Veliye Gelinlik sahibi Veliye Alp, takıma tam destek verdi. Çaycumaspor'un 21 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen kongrede başkan seçilen Enes Eser’e ligde başarılar dileyen Veliey Alp; "Çaycumaspor’un her zaman yanındayız. Biz destek amacıyla Çaycumaspor kulüp başkanı Enes Eser’i iş yerinde ziyaret ettik” dedi.

Veliye Alp, 25 Eylül 2022 tarihinde deplasmanda Sefercikspor ile oynayacağı maçta Çaycumaspor takımına başarılar diledi. Çaycumaspor Kulüp Başkanı Enes Eser, kulübe gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı Veliye Alp’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim