Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig D Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Takımı, Ligin 2. hafta karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde ASAŞ Basketbol Takımını konuk etti. 
Ligin ilk haftasında deplasmanda Başkent Kartalları Takımını 85-51 yenen ve sezona galibiyetle başlayan Zonguldak Spor Basket 67 Takımı, ikinci hafta karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği ASAŞ Basketbol Takımını da 101-31 yendi ve üst üste ligde ikinci galibiyetini elde etti.  
Site Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Takımı ilk periyodu 21-11 önde tamamladı.  
İkinci periyotta da ASAŞ Basketbol Takımı karşısında 28-11 önde bitiren Zonguldak Spor Basket 67 Takımı, 3. Periyotu da 30-5 önde tamamladı.
Zayıf rakibi ASAŞ Basketbol Takımına 4. Periyotta da şans tanımayan temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Takımı, 101 - 31'lik skorla sahadan farklı galibiyet ile ayrıldı. 
BASKETBOL TAKIMI FARKLI GALİBİYETİNİN  SEVİNCİNİ TARAFTARI  İLE BİRLİKTE YAŞADI
Zonguldak Spor Basket 67 Takımı, maçın ardından alınan farklı galibiyetin sevinci ise maça gelen taraftarları ile birlikte kutladı. 
Z. KÖMÜRSPOR VE PROTOKOL, POTANIN ELMASLARINI YALNIZ BIRAKMADI
Sezonun ikinci hafta maçında Zonguldak 67 Takımını, ASAŞ Basketbol Takımı karşısında yalnız bırakmayan ve protokolde yerlerini alan Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir, Zonguldak Belediye Özel Kalem Müdürü Buğra Özçelik, Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, yardımcıları, Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, Zonguldak Spor 67 Basketbol Kulübü Başkanı Kanat Tan ve yönetimi yer aldı.  
Protokol maçın ardından Zonguldak Spor 67 Basketbol Takımının ASAŞ Basketbol Takımı karşısında aldığı farklı galibiyet nedeniyle tebrik etti.  
KIRMIZI-LACİVERTLİ TAKIM 3. HAFTAYI BAY GEÇİRECEK
Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Başkent Kartalları Takımı ve ASAŞ Basketbol Takımı karşısında galibiyet ile ayrılırken, ligin 3. Hafta maçını ise  bay geçirecek.  Temsilcimiz ligin 4. hafta maçında ise kendi saha ve seyircisi önünde İstiklal Yolu takımını ağırlayacak.  

Editör: TE Bilisim