Zonguldaklı eski milli futbolcu Tümer Metin, Zonguldak Kömürspor'u almak gibi bir düşüncesi hiç bir zaman olmadığını söyleyerek, ama her zaman takımın yanında olduğunu söyledi. Metin ayrıca şehirin mevcut stadyumunun yenilenmesi, tesis ve antrenman sahası kazandırılması konusunda Bakanla görüştüğünü söyledi.
"Kömürspor tesis ve antrenman sahası kazandırmak için Bakanla görüştüm'Zonguldak Kömürspor'un eski milli furbolcusu Tümer Metin, 'Zonguldak Kömürspor herkesin ortak paydasıdır. Bizde Kömürspor'a birşeyler kazandırmak için Sayın Spor Bakanımızla stadyum ve tesis için görüşmelerimiz oldu. Mevcut stadyumun  olduğu yere 10 bin 20 bin kişilik kutu bir stadyum yapılması istedik. Hatta Kömürspor'un tesisinin  olduğu yere güzel bir tesis ve misafirenin olduğu yerde Kömürspor bünyesine katılıp 2 antrenman yapılması noktasında projemizi aktardık.Bu benim projemdir. Şuan için pandemi nedeniyle projeye askıya alındı"dedi.

'Forma tanıtımı için Murat Boz'ı aradım'

Murat Boz'unda şehit madenci formasına destek vereceğini ifade eden Metin, "Murat Boz çok iyi arkadaşımdır. Forma kampanyasının tanıtımı için kendisinden destek istedim. Forma bekliyorum geldiğinde  onada verip oda tanıtım için destek verecek. Ama ona forma al diye birşey söyleyemem. Bu iş gönül işi"diye konuştu.

'Takıma almak gibi düşüncem olmadı'

Eski milli futbolcu Tümer Metin takımı almak gibi düşüncesi olmadığını belirterek, "Takıma almak gibi hiçbir bir zaman düşüncem olmadı. Ama her zaman Kömürspor'un yanındayım. Zonguldak Kömürspor'un bütün projelerinin arkasındayım."

'Şehrin ileri gelenlerinin takıma destek plması gerek'


Şehrin ileri gelenlerinin destek olması gerektiğini ifade eden Metin, "Artık eski defterleri kapatalım. Şehirin ileri gelenlerinin bütünleşmesi gerek. Takıma sahip çıkması gerek. Valimiz, Belediye Başkanımız ve işadamlarının herkesin takıma sahip çıkması gerek. Yoksa olduğumuz yerde kalırız"şeklinde konuştu. 

Haber: Emre Can Bayram

Editör: TE Bilisim