Zonguldak Kömürspor deplasmanda yenildi! 4-2 Zonguldak Kömürspor deplasmanda yenildi! 4-2

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir sahalarında 2-0 kaybettikleri Kırşehir Belediyespor maçının ardından istifa etti. Demir yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:
"Kırşehir maçı sonrası yönetim ile konuşarak görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Bugüne kadar beraber çalışmaktan keyif aldığım ve çok önemli başarılara imza attığımız kulübümüzün Başkanı Salih Demir, Asbaşkanı Hakan Hürfikir'e ve sürekli yanımda olan Şükrü Öztürk Adil Bahadır ve diğer yöneticilerime çok teşekkür ederim. Devam etmek istediler ancak çok sevdiğim ve gönül verdiğim kulübümün önünü açmak için bu kararı aldım. Çok büyük ve değerli Zonguldak halkına ve taraftarlarımıza bilhassa Zeki, Miraç, Taner ve Bora kardeşlerime, basın mensuplarına ve özellikle Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan ve İl Emniyet Müdürümüz Fahri Aktaş'a sonsuz teşekkür ediyorum. Bu şehir bu camia çok daha üst liglere yakışır. Çok şükür ben daha önce olduğu gibi küme hattından aldığım takımı 3. Lig'den 2. Lig'e çıkarma başarısını gösterdim. Ayrıldım yine zor günlerde göreve geri geldim ve şuana kadar üzerime düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum. Sonuç itibariyle bütün alacaklarımdan feragat ederek alnı ak başı dik olarak geldiğim görevimi yaptım şimdide başım dik olarak görevimden ayrılıyorum. Bu asla pes etmek değil sevdiğim ailem olan kulübümün önünü açmak içindir. Bir gün yine başarılarda buluşmak üzere.Allaha emanet olun" dedi.
Demir’in istifası kırmızı-lacivertli taraftarda büyük üzüntü yaşattı. Zonguldak Kömürspor ligde 44 puanla 9. sırada yer alıyor.

Editör: TE Bilisim