Geçtiğimiz sezondan takımda kalan 4 genç futbolcunun dışında kadroda kimse kalmadı. Yeni sezon çalışmaları için bugün toplanan Zonguldakspor’un kadrosunda yaklaşık 22 kişilik futbolcu kafilesi vardı. Ancak 4 futbolcu hariç tamamı denenmek için kampa götürülen futbolculardan oluşuyor. Geçtiğimiz yıldan Ege Ömür, Cömert Kandemir. Kaptan Kaan Akgün ve genç kaleci yer aldı. 11’de oynayan hiçbir futbolcusu kalmayan Zonguldakspor’da vahim bir tablo görüntüsü vardı.

Keçiörengücü'nden transfer edilen stoper Hakan Çevik'in yanı sıra tekrar prensip anlaşmasına varılan kaleci Sinan Ören ve genç santrafor Tezcan Gökmen'in 100.Yıl kampına direkt olarak katılacakları öğrenildi.
Zonguldakspor’da yaşanan bu krizin ardından yeni sezon için toplanan Zonguldakspor kafilesinde tamamen genç futbolcular ve denenmeye gelen futbolculardan kuruluydu. 14.30’da kulüp binası önünde toplanmaya başlayan Zonguldakspor kafilesinin başında hiçbir yönetici, hiçbir teknik heyetin olmaması dikkatlerden kaçmadı. Zonguldak Belediyesi’ne ait araçla Bakacakkadı 100.Yıl Tesisleri’ne giden Zonguldakspor kafilesini yıllardır kırmızı-lacivertli ekipte malzemecilik yapan Mahir Yılmaz toparlayarak götürmesi acı tablosu bir kez daha gözler önüne serdi.

Zonguldakspor’un genç futbolculardan kurulu 22 kişilik kafilesi yaklaşık 1,5 saat Teknik Direktör Serkan Afacan’ı bekledi, Afacan gelmeyince kafile hareket etti.  Zonguldakspor 100.Yıl Tesisleri’nde 10 günlük kampın ardından ikinci etap kamp çalışmaları için Bolu’ya gidecek.

Editör: TE Bilisim