Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kemal Köksal Stadyumu'nda İFET (İlkokul Fiziksel Etkinlikleri) düzenlendi.

Etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Müdür Vekili Barış Özdemir'de katılarak yarışmalarda boy göstermeleri renkli görüntülere sahne oldu.

Zonguldak Merkez'e bağlı 22 ilköğretim okulunun katılımıyla gerçekleşen etkinliklere öğrencilerin katılımı yüksekti. 22 ilkokuldan yaklaşık 700 çocuğun katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar dikkat, çabukluk ve denge karakterlerinden oluşan koordinasyon parkurunda yarışarak hünerlerini gösterdi.

Öğrenciler parkurda takım halinde ve bireysel şekilde yarışma imkanı buldular. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü antrenörlerince yıl içerisinde gerçekleştirilen ilkokul fiziksel etkinlikleri ile sahada yarışan öğrencilerin heyecanı ve mutlulukları görülmeye değerdi.

ADETA SURVİVOR'U ANDIRDI

TV8'de Acun Ilıcalı'nın yönettiği Survivor'u andıran yarışmalarda Çember, 9 taş, halat çekme, ip atlama, çuval yarışı oyunlarının yer aldığı oyun istasyonlarda öğrenciler kaynaşarak oyunları oynadı. Ayrıca öğrenciler veliler ve öğretmenler istasyonlardaki oyunlarımızı oynayarak geçmişlerinde oyunları tekrar oynama imkanını buldular.

HAKAN YÜKSEL'DEN TEŞEKKÜR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel "İFET 'te destekleyen antrenörlerimize, gençlik liderlerimize, okullarda destek veren öğretmenlerimize ve katılan herkese teşekkür ediyorum. Öğrenciler için unutulmaz bir gün olduğuna inanıyorum. Bizler de çocuklarımızla birlikte hem spor yaptık, hem de güzel bir gün geçirdik" dedi.

ÖZDEMİR "UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ OYUNLAR OYNANDI"

Gençlik Merkezi Müdür Vekili Barış Özdemir ise "Unutulmaya yüz tutmuş oyunlarımızı gençlerimizle oynayarak hoşça vakit geçirdik. Etkinlikte yer alan herkese teşekkür ederim. Etkinliğe katkı koyan Gençlik Merkezi personelimiz ve öğretmenlerimizi de ayrıca emeklerinden dolayı kutluyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim