Zonguldak Birinci Amatör Küme’den Deplasmanlı Süper Amatör Lig’e yükselme maçında Filyos Sefercikspor ile Gökçebeyspor takımları final maçında Çaycuma İlçe Stadı’nda karşı karşıya geldi.
İlçe stadında Özcan Kılıçkeser, Ertuğrul Göktaş ve Ferdi Tatoğlu hakem üçlüsünün yönettiği ve her iki takımında taraftarlarının önem verdiği final maçının 90 dakikalık normal süresinde 0-0’lık eşitlik bozulmayınca maç uzatmalara gitti. 15’er dakikalık 2 uzatma devresinde her iki takımda skoru değiştirmeyince, müsabakada penaltı atışlarına geçildi.
Penaltılarda Filyos Sefercikspor, Gökçebeyspor’u 7-6 yendi. Penaltı atışlarından alınan galibiyet ile şampiyon olan Filyos Sefercikspor Taraftarı ile birlikte büyük heyecan yaşadı. Ayrıca Filyos Sefercikspor Şampiyonluk kupasını ise ASKF Başkanı Kemal Demir’den aldı. Kupa töreninde Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ve çok sayıda taraftar kupa coşkusunu hep birlikte sahada yaşadı.

MAÇ ÖNCESİNDE GERGİNLİK ve SU KUTUSUNUN İÇERİSİNE GİZLENMİŞ TORPİL BULUNDU
Öte yandan maç öncesinde tribünlerin önünde Sefercikspor taraftarı ve polis ekipleri arasında ufak çaplı gerginlik yaşandı. Araya giren takviye ekipler sayesinde gerginlik uzamadan sonlandırıldı. Maç esnasında ise Sefercikspor takımın olduğu yedek kulübesinin yanında olan bardak kolisinin içerisine gizlenmiş sahaya girişi yasak madde olan torpil, polis ekipleri tarafından fark edilerek stadın içerisinden uzaklaştırıldı.

Kaynak: Cuma Medya

Editör: TE Bilisim