PENDİKSPOR 0 - 0 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden ZonguldakspordeplasmandaPendikspor ile karşılaştı. Geçtiğimiz hafta saha ve seyircisi önünde şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalan Zonguldakpor İstanbul deplasmanında karşılaştığı güçlü rakibi Pendikspor ile 0-0 berabere kalarak haftayı 1 puanla tamamladı.

Yeni transferler Mehmet Öztonga, Semih Karadeniz ve Mustafa Öztürk’ün de lisanslarını çıkartarak Pendik maçına yetiştiren Zonguldakspor’da Teknik Direktör Cahit Terzi 3 yeni transfere ilk 11’de şans vermedi. Manisa maçının ilk 11’in de bir tek Kaptan Kaan Akgün’ün yerine Okan Eken’i oynatan Cahit Terzi’nin  tecrübeli sağ bek Kemal’i de 18 kişilik kadroya almadığı gözlendi.

İlk yarısı 0-0 tamamlanan maçın genelinde Zonguldakspor yüzde yüz gol pozisyonları da yakaladı. Ancak bu pozisyonları cömertçe harcayan kırmızı-lacivertli temsilcimiz sahadan 1 puanla yarılarak puanını 22’ye yükseltti, 11’nci sıradaki yerini korudu. Rakip Pendik ise 39 puanla 6’ncı sırada yer aldı.

Zonguldakspor’da ikinci yarı oyuna Cömert Kandemir’in yerine Semih Karadeniz, İsmail İn’in yerine Mustafa Öztürk ve Okan Eken’in yerine ise Gencay Erten dahil oldu.

Rakip Pendik’te Süheyl Çetin 79’ncu dakikada çift sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Zonguldakspor gelecek hafta saha ve seyircisi önünde Bandırmaspor’u konuk edecek.

Editör: TE Bilisim