Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Turizm Platformu Başkanı Muhammet Murat Cüntay, Çaycumaspor altyapısına kitap desteğinde bulundu.

Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Turizm Platformu Başkanı Muhammet Murat Cüntay, Çaycumaspor altyapı sorumlusu ve Kömürspor'un uzun yıllar formasını kaptan Suat Kerçin’le biraya geldi.

Ardından Cüntay, Kerçinle beraber bakıma tamamlanan Çaycumaspor tesislerini gezdi.

Ziyaretin sonunda ise Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Turizm Platformu Başkanı Muhammet Murat Cüntay, altyapıdaki öğrencilerin eğitimlerine destek olmak için altyapı sorumlusu Suat Kerçine kitap desteğinde bulundu.

Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Turizm Platformu Başkanı Muhammet Murat Cüntay, "Kitap okuma oranının kentte yükselmesine katkı sağlamak amacıyla yürüttüğümüz projemize Çaycuma Spor Akademisi ile devam ettik.Akademiye kitap desteği sağladık. Zonguldakspor'a uzun yıllar emek vermiş eski takım kaptanımız Suat Kerçin ile büyük emeklerle hazırladıkları Çaycumaspor Futbol Akademisini inceledik. Suat kardeşimin başında olduğu akademiden bir süre sonra zeki, çevik, ahlaklı ve yetenekli sporcular yetişeceğine inanıyorum.

Çaycuma Belediye Başkanımız Sn. Bülent Kantarcı'ya tesisi Çaycumalı kardeşlerimizin kullanımına tahsis etmesi sebebiyle şükranlarımı sunarım"dedi.

Emre Can Bayram

Editör: TE Bilisim