Zonguldakspor Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Konya Anadolu Selçuk maçından galibiyet bekliyor. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda 13.30’da başlayacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-lacivertli ekipte moraller üst düzeyde. Salı günü başlayan antrenmanlarını Perşembe günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yaptığı teknik ve taktik idmanla sürdüren Zonguldakspor’da futbolcuların hırslı ve istekli olmaları teknik heyeti memnun ediyor. Son yapılan idmanda gol vuruşlarının etkili olması, kanat organizasyonlarının istenilen düzeyle olması teknik heyeti zorlu Konya Anadolu Selçuk maçı öncesinde galibiyet için daha da umutlandırdı.

Şanlıurfa karşısında cezası nedeniyle oynayamayan stoper Okan Duran cezasını tamamladı ve Konya Anadolu Selçuk’a karşı forma giyebilecek. Yine Şanlıurfa maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Emre Kara’nın cezalı olması ise teknik heyeti yeni arayışlara itiyor. Emre’nin yerine sol bekte yeni transfer Semih Karadeniz’i monte edecek olan Teknik Direktör Cahit Terzi ileri uçta ise yine Okan Eken’e görev verecek.

Zonguldakspor’un ikinci yarının ilk üç maçında berabere kalmasının ardından geçtiğimiz hafta Şanlıurfa deplasmanından galip dönmesi, taraftarın iştahını kabarttı. Son 4 maçta Bandırmaspor maçı hariç diğer 3 maçta üst düzey mücadele ve iyi futbolu beğenen taraftarın Pazar günü Konya Anadolu Selçuk maçında tribünleri doldurması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim