Eren Gökmen, Murat Kartal ve Melih Kaya yönettiği deplasmanlı Süper Amatör Lig'in 8. haftasında Kilimli Belediyespor takımı, Ahmet Şerifoğlu Stadında Çaycumaspor'u konuk etti. Maçta galip taraf Kilimli Belediyespor oldu. Ev sahibi takımın 3-1 kazandığı karşılaşmada kısa süreli olaylar ile sahaya atılan patlayıcı maddeler maça damgasını vurdu.

Karşılaşmanın ilk dakikasında ev sahibi takım Kilimli Belediyespor, Çaycumaspor kalesine 7. dakikasında attığı gol ile 1-0 öne geçti. Bu dakikaların ardından sarı-lacivertli ekip Çaycumaspor rakip kaleyi yokladı ve aradığı golü 31. dakikada Yusuf'tan geldi ve durumu 1-1 yaparak eşitledi. İlk yarıda kısa süreli saha içinde her iki takım arasında olaylar çıkmasına rağmen maçın orta hakemi Eren Gökmen her iki takımın oyuncularını sakinleştirdi. İlk yarı beraberlikle tamamlandı.

İkinci yarının 74. dakikasında Çaycumaspor ceza sahasında yaşanan ikli bir mücadele sonrasında karşılaşmanın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi. Bu dakikalarda penaltı kazanan Kilimli Belediyespor skoru 2-1 yaparak karşılaşmada öne geçti. Maçın son dakikalarına doğru Kilimli Belediyespor ile Çaycumaspor takımından oyunculardan iki futbolcu kafa kafaya çarpışması sonucu Kilimli Belediyespor'dan Mikail oyun dışı kalarak sakatlandı. Saha içine çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında sedyeye konularak ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Öte yandan futbolcunun ikili mücadele sonrasında aldığı darbede kaşı yarıldı ve kafa travması geçirdiği öğrenildi.

TRİBÜNLERDE KÜFÜR VE SAHAYA PATLAYICI MADDE ATILDI

Ayrıca karşılaşmanın 90 dakika boyunca tribünlerde bulunan Kilimli Belediyespor taraftarları maçın başından sonuna kadar hem Çaycumaspor futbolcularına ve Çaycumaspor Teknik Hocası Cüneyt Karakuş'a küfür yağdırdı. Yine taraftarlar maç boyunca sahaya patlayıcı madde, su şişesi ile taş attı.

POLİS TARAFTARLARI ARAMA YAPMADAN TRİBÜNLERE ALDI

Maç başlamadan tribünlere gelen çok sayıda taraftar stadın içerisine alınırken, polis ekipleri maç seyretmeye gelen taraftarları güvenlik aramasından geçirmemesi ise maçın gündemine girdi. Tribünlere alınan taraftarların ceplerinde bulunan patlayıcı maddelerin yasak olmasına rağmen taraftarlar sahaya patlayıcı maddeleri atmaya devam etti.

TARAFTAR VE POLİS ARASINDA GERGİNLİK

Öte yandan Kilimli Belediyespor Çaycumaspor maçında Kilimli Belediyespor taraftarları ile güvenlik güçleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Gerginlik diğer taraftarların araya girmesi ile öfkeli taraftar grubu polis ekiplerinin yanından uzaklaştırıldı.

ÇAYCUMASPOR TEKNİK HEYETİ POLİS İLE GÖRÜŞTÜ

Maçın bitişinin ardından stat kapısının bulunduğu alanın dışında kalan Kilimli Belediyespor taraftarları ile Çaycumaspor teknik yönetimi arasında kısa süreli bir tartışma meydana geldi. Stat dışında kalan Kilimli Belediyespor taraftarları ise stat dışında bulunan polis ekiplerince uzaklaştırıldı. Öte yandan stat içinde kalan Çaycumaspor teknik yönetimi polis ekiplerine Kilimli Belediyespor taraftarlarının yanlarında getirdikleri patlayıcı maddelerin 90 dakika boyunca saha içine atıldığını ve bu konuda polisin bu konuya duyarsız kaldığını ifade etmek için emniyet güçleri ile konuştu.

Son olarak 8. haftada Kilimli Belediyespor, Çaycumaspor karşılaşmasından aldığı 3 puan ve 3-1'lik skorla sahadan galip ayrıldı. Kilimli Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Kamil Altun ise futbolcuları tebrik etti.

STAT: Ahmet Şerifoğlu
HAKEMLER: Eren Gökmen, Murat Kartal,Melih Kaya

KİLİMLİ BELEDİYESPOR: Burak Sezer, Ceyhun Yazar, Çapan Irk, Berkan Akdeniz, Mikail Burak Arpalık, Oğuzhan Ateş, Uğurcan Şen, Mehmet Celil Çelik, Caner Gökçek, Ferhat Türkoğlu, Tezcan Gökmen.

YEDEKLER: Alihan Sarı, Talipcan Metintaş, Özgür Kaya, Göktan Gökçe, Mücahit Uzunyer, Göktuğ Ofluoğlu, Mehmet Erbaş, Berke Aksoy, Serhat Bozma, Enes Arda Toprakdelen.

TEKNİK HOCA: Selahattin Bayar, Ömür Emirzeoğlu

ÇAYCUMASPOR: Aykut Demirdelen, Yazar Taşkın, Hasan Tungun, Tarık İnaç, Yusuf Kanağı, Berat Aydın, Gökhan Ayarcı, recep Doğan, Emir Araboğa, Ramazan Aksoy, Metehan Mertek.

YEDEKLER: Gökdeniz Kahraman, Ömer Gürer, Eren Özden, Canpolat Atar, Can Kaplan, Süleyman Köse, Onur Kapsız, Bünyamin Saraç, Emre Çelebi.

TEKNİK HOCA: Cüneyt Karakuş, Sercan Bilgin


Kaynak:Cuma Medya

Editör: TE Bilisim