Bölgesel Amatör Lig 5. Grup temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediyespor’da teknik adam Telat Özden dönemi resmen başladı.  
Sezon başında büyük umutlarla anlaşılan teknik adam İsmail Aksu’nun beklentilerin altında kalması üzerine göreve getirilen 51 yaşındaki tecrübeli teknik adam Telat Özden, dün Ereğli’ye gelerek Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık ile bir araya geldi ve kendisini eflatun-beyazlı yapan imzayı atamasının ardından takımla birlikte ilk çalışmasını gerçekleştirdi.  
Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda yapılan idmanda takımın başında yer alan Özden,2 saat süren çalışma öncesi futbolcularla toplantı yaptı. Toplantının ardından 6 Kasım Pazar günü saat 14.00’da Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda Kavaklıderespor ile oynanacak olan  6.hafta maçının hazırlıklarını sürdürdü. 
Eflatun-Beyazlı ekip ligde son 5 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet ile 7 puanla 6. sırada yer alıyor.  
Ayrıca Telat Özden geçen sezon ( 2021-2022) 12. haftadan itibaren Kdz. Ereğli Belediyespor’da görev yapmış, takımı ile çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak sezonu tamamlamıştı.
Öte yandan  2011-2012 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde o günkü adıyla Zonguldakspor’u çalıştıran Özden, Körfez FK, Altınova Belediyespor, Adıyaman 1954, Derincespor, Bartınspor, 52 Orduspor FK ve Orduspor 1967 takımlarında da görev yaptı.

Editör: TE Bilisim