TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Zonguldakspor deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını tamamladı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda gerçekleştirilen idmanda futbolcular çift kale maçta Karagümrük maçının provasını yaptı. Teknik Direktör Cahit Terzi çift kale maçta zaman zaman oyunu durdurarak futbolculara uyarılarda bulundu.

Zonguldakspor’un Karagümrük deplasmanında oynayacağı zorlu karşılaşmada cezaları nedeniyle Kaptan Mert Caymaz ve Berkan Akdeniz oynayamayacak. Teknik Direktör Cahit Terzi Mert ve Berkan’ın yerine gençlere şans vermesi bekleniyor.

Zonguldakspor Ligde son 7 maçını kaybetmezken, bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Elmas son iki karşılaşmada Şanlıurfaspor ve Konya Anadolu Selçuk’u yenerek 29 puanla 8’nci sıraya yükseldi. Zonguldakspor oynadığı 22 karşılaşmada 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 yenilgi alırken, rakip kaleleri 24 kez havalandırdı, kalesinde ise 27 gol gördü. Rakip Fatih Karagümrük ise 22 karşılaşmada 40 puanla ligin 3’ncü sırasında kendine yer buldu. Karagümrük rakip kaleleri 36 kez havalandırdı, kalesinde ise 24 gol gördü.

Cumartesi günü 13.30’da Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan Karagümrük- Zonguldakspor karşılaşmasını İzmir B Klasman Hakemi Hasan Avcı yönetecek. Geçtiğimiz sezon Zonguldakspor’un deplasmanda oynadığı Sakaryaspor müsabakasını yöneten Hasan Avcı, iki takıma toplamda 8 sarı kart göstermişti. Avcı 2016-2017 Futbol Sezonu’nda ise Zonguldakspor- Fatih Karagümrük müsabakasında dördüncü hakem olarak saha kenarında yer aldı.

Cumartesi günü oynanacak maçta Hasan Avcı’nın bu hafta yardımcılıklarını İzmir Bölgesi B Klasman Yardımcı Hakemleri Emir Eray Eyisoy ve Egemen Savran yapacak. Uşak Bölgesi C Klasman Hakemi Alkan Parsak ise müsabakada dördüncü hakem olarak görev alacak.

Editör: TE Bilisim