Zonguldakspor Cumartesi günü İstanbul deplasmanında oynayacağı Karagümrük maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-lacivertli ekip 7 maçtır süren yenilmezlik serisini Karagümrük karşısında da devam ettirmek isterken, Kulüp Başkanı Süleyman Caner son haftalarda çıkış yakaladıklarını, bunu Karagümrük karşısında da sürdüreceklerini söyledi.

Zonguldakspor bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda 13.30’da yaptığı idmana ısınma hareketlerinin ardından fizik kondisyon ve istasyon çalışması yaptı. Futbolcuların idman boyunca neşeli oldukları gözlendi.

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyan Caner, iyi bir çıkış yakaladıklarını söyleyerek, Karagümrük maçını kazanarak yukarılara doğru tırmanmaya devam edeceklerini söyledi.

Caner, ''İyi bir çıkış yakaladık. Önce Şanlıurfayı sonra da Konyayı yenerek moral bulduk. Şimdi sırada Fatih Karagümrük maçı var. Karagümrük'ü de yenersek ligde ilk 5'e biraz daha yaklaşmış olacağız. Bunun içinde herkesin desteğine ihtiyacımız var. Taraftarlarımızdan ve kentin ileri gelenlerinden hem maddi hem de manevi destek istiyoruz. Bizlere destek verildiği takdirde takımımızın neler yapacağını gördük''dedi. 

Caner, ''Cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Fatih Karagümrük maçına bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Herkes gelsin takımına destek versin. Bu takım hepimizin. Bu maç bizim için çok önelimli. Bu maçı geçirsek ben devamının geleceğine de inanıyorum. İnşallah Fatih Karagürükspor maçını kazanarak yukarılara tırmanmaya devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim