Karaelmas Kemal Köksal Stadı Kapalı tribün çalışmaları devam ediyor. Yüklenici firma yetkilileri yapımı devam eden kapalı tribünün sezonun ilk maçına kadar teslim edileceğini vurguladı.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı Kapalı tribün çalışmaları devam ediyor. Yeni sezona yetiştirilmesi planlanan 3 bin kişilik kapalı tribünlerde kaba inşaat çalışmaları tamamlandı, iç dekorasyon çalışmalarına başlandı. Yüklenici firma yetkilileri yapımı devam eden kapalı tribünün sezonun ilk maçına kadar teslim edileceğini vurguladı.

Kapalı tribün inşaatının büyük bir kısmının tamamlandığını belirten firma yetkilisi Hüseyin Tezcan, "Kapalı tribün inşaatında sona gelinmeye başlandı. Şuanda Bay ve Bayan lavabolarının kalebodurları takıldı. Birkaç gün içerisinde tuvaletleri yerleştirilecek. Futbolcu soyunma odalarında ise şuanda şap işlemleri devam ediyor. Klima için havalandırma sistemleri yapıldı. Kapalı tribünün koltukları geldi. Bir daha ki hafta başı kapalı tribünde boyama işlemleri yapılarak koltuklar takılacak. Kapalı tribünün çatısı ise Ankara'da yapılıyor. Yakın bir zaman içerisinde oda gelecek. Ondan sonra da gelen çatıyı monte edeceğiz. İnşallah Sezonun ilk maçına kapalı tribünü yetiştireceğiz." dedi.

Editör: TE Bilisim