Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta Pazar günü sahasında ligin maddi-manevi güçle ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon ile karşılaşan Zonguldak Kömürspor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Sahaya 6 eksikle çıkan kırmızı-lacivertli ekip  90 dakika boyunca rakibine pozisyon vermeden, şut dahi attırmadan kaleci Egemen’in bireysel hatasıyla 1-0 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan tecrübeli stoper Hakan Çevik’in konuşması yürekleri burktu. Hakan Çevik, “Hekimoğlu Trabzon’un 1 futbolcusunun maliyeti bizim tüm takımın maliyeti. Bizim çocuklarımızın cebinde 5 kuruş para yok, ama sonuna kadar mücadele ediyorlar” dedi.

“ÇOCUKLARIN CEPLERİNDE 5 KURUŞ PARALARI YOK”

Hakan Çevik, “Ben arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Bizim rakibimiz değil ama çocukların verdiği mücadeleyi herkes gördü. Karşı takımdaki bir futbolcu bu takımın bütün maliyeti. Ona rağmen içerdeki bütün mücadeleyi gördünüz. Ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar ve sonuna kadar mücadele ediyorlar. Çocukların cebinde 5 kuruş olmadan nasıl mücadele ettiğini herkes görüyor. Yapacak bir şey yok.” şeklinde konuştu. 

“EN İYİSİNİ YAPIYORLAR”

Sahaya 6 eksikle çıktıklarını belirten Hakan Çevik, “Her oyuncuya ihtiyacımız var. Ama onların yerine de oynayanlar ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Yetenekler kısıtlı olabiliyor ama mücadele etmeleri yeterli bizim için.” dedi. 
Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim