Ümit Kaya’nın ameliyat olacağı günde görevlendirilmesini haber yapan spor muhabirine olay hakkında açıklama yapmaktan kaçınan İl Hakem Kurulu Yöneticileri haberi yapan muhabirimiz Selçuk Koçaklı’yı İl Hakem Kurulu’nun kendisinin kurduğu Whatsapp Basın Bilgilendirme grubundan çıkartarak bir skandala daha imza attı.

İl Hakem Kurulu’ndan Ümit Kaya konusunda açıklama yapılmadan gruptan çıkartılan spor muhabiri Selçuk Koçaklı şaşırdığını belirterek “Ameliyat olacak gözlemciye ameliyat olacağı günde görev verilmesini haber yaptık.

Haber sonrası hiçbir şekilde açıklama yapmadıkları gibi Basın bilgilendirme  grubundan şahsımın çıkarılması şaşırtıcı. Biz her türlü her bilgiyi her yerden alırız. Bugüne kadar İl Hakem Kurulu basın bilgilendirme grubu yoktu.

Bu hareketleriyle gerçekleri bir kez daha görmüş olduk.  Yazdığım haberin sonuna kadar arkasındayım. Böyle bir şey yapacaklarına olay hakkında açıklama yapmalarını beklerdik” dedi.

OLAY NEYDİ? 

“Geçtiğimiz günlerde çapraz bağları kopan ve bugün Bolu’da ameliyat olacak TFFHGD Zonguldak Şube  Başkanı Ümit Kaya’ya, ameliyat olacağı gün ve saatte Zonguldak İl Hakem Kurulu tarafından müsabaka gözlemci olarak görev verildi.

14 Aralık Çarşamba Günü Şehit Vefa Karakurdu sahasında Kdz. Ereğli Bld.Spor- Zonguldak Ereğli spor takımları arasında oynanması gereken müsabakanın gözlemcisi olarak, aynı gün aynı saatte ameliyatta olması gereken Ümit Kaya görevlendirildi.

Ayrıca her ay Hakem ve Gözlemcilere düzenlenen ve katılımın zorunlu olduğu Epak eğitimlerine katılmayanlara müsabakalarda görev verilmesi yasak olduğu öğrenildi.

Kaya son yapılan Epak eğitimine, geçirmiş olduğu sakatlık sonucu katılamamış ve görev alması da yasak olmasına rağmen İl Hakem Kurulu tarafından görev verildi.

Bugün ameliyat olacak olan Ümit Kaya'nın yerine il hakem kurulu gözlemci olarak kimi atacağı ise merak konusu oldu.”

Editör: TE Bilisim