Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un 33. haftasında Zonguldak Kömürspor, konuk ettiği Gümüşhanespor ile 1-1 berabere kaldı. Zonguldak Kömürspor’un bu skorla, düşme hattı ile arasındaki puan farkı 5’e düştü.

Üstünlük golünü penaltı ile Haluk’un ayağından bulan Zonguldak Kömürspor, bir penaltı vuruşunu da gole çeviremedi.

Zonguldak Kömürspor ile bugün Devrek İlçe Stadı’nda karşı karşıya gelen Gümüşhanespor Yönetim Kurulu, müsabakanın ardından yaptığı açıklama ile adeta hakem camiasına patladı. 1-1 sonuçlanan karşılaşma ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde; “Emeklerimizi çalan, zor şartlar altında vermiş olduğumuz mücadeleye saygı göstermeyen hakemlere hakkımızı helal etmiyoruz!” denildi.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, bu hafta Devrek İlçe Sahası’nda Gümüşhanespor ile karşı kaşıya geldi. Çok fazla tartışmalı pozisyonun bulunduğu karşılaşmanın ardından Gümüşhanespor kanadından açıklama geldi. Maçın hakemi Enes Kanpara’nın verdiği kararlara yönelik yapılan açıklamada sert bir dil kullanıldı. Gümüşhanespor tarafından yapılan açıklama şu şekilde: “Bugün, Zonguldak deplasmanında terinin son damlasına kadar mücadele eden ve çok önemli 1 puanı hanemize yazdıran oyuncu grubumuzu ve teknik ekibimizi yürekten kutluyorum.

Bizler dile getirmekten sıkılmış olmamıza rağmen karşılamalarımızda görev alan hakem heyetlerinin hakkımızı yeme ile doymuyor olduklarını hayretler içerisinde izlemeye devam ediyoruz. Bugün oynamış olduğumuz Zonguldak Kömürspor A.Ş maçında basit bir penaltı kararı ile takımımızı geri düşüren Enes Kanpara rakibin sahada ki en etkili görev adamı olduğunu söylemeden geçmemiz mümkün değildir. Hızını alamayıp rakibe ikinci penaltıyı da çalan Enes Kanpara, kaçan penaltı sonrası direkten dönen topu eline alan futbolcuya ikinci sarı kartı vermeyerek oyunda kalmasına yardımcı olmuştur. Rakibin ceza sahasında oyuncumuz Tekin Adar'a yapılan sert müdahaleye de penaltı vermemek adına gözlerini kapayan sözde hakemi görevini üstün şekilde yaptığı içinde ayriyeten tebrik ediyoruz.

Sezon başından beri verilen bir emeğe, gösterilen yoğun bir mücadeleye bu kadar saygısızlık yapılmasını artık kaldıramıyor olduğumuzu kamuoyuna bir kez daha açıklama gereği duyuyoruz.

Emeklerimizi çalan, zor şartlar altında vermiş olduğumuz mücadeleye saygı göstermeyen hakemlere hakkımızı helal etmiyoruz!” şeklinde konuştu.

Stat: Devrek

Hakemler: Enes Kanpara xx, İlke Akman xx, Erdi Abdulmecit Sayar xx

Zonguldak Kömürspor: Sinan xx, Muhammet xx, Berkan xx, Emre xx, İlker xx, Rıdvan x (Hüseyin dk. 54 x), Enes x (Tezcan dk. 86 ?), Aykut Emre xx, İhsan Furkan xx, Oktay xx, Haluk xxx

Gümüşhanespor: Zeki xx, Musa xx, Osman xx, Berkan xx, Ömer Alp xx, Muharrem xx, Özgür x (Raif dk. 46 x), Sercan xx, Tekin xx, Tuğay xx, Erdinç x (İlke dk. 68 x)

Kırmızı Kart: Tezcan (Dk. 90+3) (Zonguldak Kömürspor)

Gol: Haluk (dk. 51 pen.) (Zonguldak Kömürspor), Tekin (dk. 60) (Gümüşhanespor)

Sarı kartlar: Haluk, Rıdvan (Zonguldak Kömürspor), Özgür, Tekin, Sercan (Gümüşhanespor)

Editör: TE Bilisim