Çaycumaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Enes Eser, Kilimli Belediyespor-Çaycumaspor karşılaşmasından hemen sonra yönetim kurulu kararıyla teknik isim Cüneyt Karakuş ile yollarını ayırmıştı. Sarı-Lacivertli takım, Karakuş’u gönderdikten hemen sonra daha önceleri şuan BAL Ligi’nde yer alan Devrek Belediyespor takımını çalıştıran, Sarıyerspor ile Yalovaspor’da bir dönem forma giyip top oynayan tecrübeli teknik ismi ve aynı zamand ‘Fantom’ lakabıyla bilinen Ahmet Yılmaz’ı takımın başına getirdi.

“ÇAYCUMASPOR’UN NE KADAR BÜYÜK OLDUĞUNU BÜYÜK BİR CAMİA GÖRÜYOR”

İstanbul’dan kalkıp, Bartın’a gelen yeni Teknik Hoca Ahmet Yılmaz ve Çaycumaspor Kulübü Başkanı Enes Eser ile Başkan Yardımcısı Ferruh Yücel, Ahmet Yılmaz ile anlaşarak 2022-2023 futbol sezonunda Ahmet Yılmaz ile yürüme kararı aldı ve anlaşmayı yaptı. Çaycumaspor Kulübü Başkanı Enes Eser konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında; “Profesyonel lig gereği Cüneyt hocamızı gönderdik. Emeklerinden dolayı tekrardan teşekkür ediyoruz. Çaycumaspor’un ne kadar büyük bir camia olduğunu herkes biliyor. Ahmet hoca ile eskiden bu yana tanışıyoruz. Benim hocalığımı yaptı. Kendisi Sariyerli ‘Fantom Ahmet’ olarak bilinen 2 sene belediye takımı çalıştıran çok kıymeyli hocamız. Kendisiyle sadece telefon görüşmesi yaptım. Çünkü birde Suat Kerçin kardeşimizle hocamızın yardımcılığı konusunda görüştük. Suat Kerçin’de belediye çalışanı olduğu için Bülent Başkandan onay almak istedim. Bülent başkanı iki kez aradım cevap vermeyince yine takdiri onlara bırakıyorum. Hocamda Suat Kerçin’i eskiden tanıyordu, eski oyunucusuydu. Bu yolda hocamla yola devam etmek istedik. Kendisi ise bizimle ve Çaycumaspor ile çalışmaktan gurur duyacağını ifade etti. Sağolsun bizimle görüşmemizden sonra yola çıktı. Bundan sonra Çaycumaspor takımında Ahmet hocamız bizimle beraber olacak. İnşallah bu tarihi şampiyonluğu birlikte yaşarız” şeklinde konuştu.

“AHMET HOCAM CAMİANIN YAKINDAN TANIDIĞI İSİM”

Kulüp Başkanı Enes Eser; “Öncelikle Çaycumaspor takımına hayırlı ve uğurlu olsun. Bizim camiamıza yakışan buydu. Ahmet hocamla daha önceden çalıştık. Camianın yakından tanıdığı bir isim. Çok tecrübeli bir isim. Hem futbolculuk hemde antrenörlük hayatında birçok takımda, Beykozspor Sarıyerspor, 2. Lig, 3.Lig ve Devrek Belediyespor’u çalıştırdı. Ben kendisiyle zaten istişare halindeydim. Bizim oyuncu gurubunu bağrına basıp gerektiğinde herşeyini verebilecek, kariyerli bir insan. O da Çaycumaspor’un layık olduğu yere kadar gelmesi için elinden geleni yapacak. Hocamıza hoş geldin diyorum” dedi.

“ÇAYCUMASPOR’U LAYIK OLDUĞU YERE GETİRECEĞİZ”

Çaycumaspor’un yeni teknik adamı ve ‘Fantom’ lakaplı Ahmet Yılmaz ise yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; “Öncelikle başkanım buraya layık gösterdiği için kendisine teşekkür ediyorum. Kendisi zaten beni aradığı an, seve seve geldim. Çok değerli bir kardeşim. Ben onun için herşeyi yaparım. Onu ben omuzlarda gezdirmek istiyorum. Onu en güzel yerlere getirmek istiyorum. El birliği ile Çaycuma’yı en güzel yerlere getireceğiz. Sarıyer’de dahi Çaycumaspor’u konuşuyorlar. Transferleri konuşuyorlar. Onun için bizi de layık gördüğü için, bizde onu layık olduğu yere getireceğiz. Futbolcu kardeşlerimle de bir an önce tanışmak, onlarla birer aile çerçevesinde güzel yerlere geleceğiz. Ben Zonguldak’ta Devrek’te çalıştım. Karabük’te 4 yıl top oynadım. Ailemin çoğu da Zonguldak’ta ikamer ediyor. Süper Amatörün birkaç maçlarına gittim. Çekişmeli ve zorlu geçtiğine inanıyorum. İnşallah biz burada zoru başaracağız. Fair Play çerçevesi içinde layık olduğumuz yere geleceğimize inanıyorum. Bunlar çalışmayla olacak ve biz bir çatı altında aileyiz. Aile çerçevesi içerisinde en güzel yerlere gelmeye çalışacağız. Benim inancım sonsuz, başkanımda bana inandığı için teşekkür ediyorum, onu layık olduğu yerlere getireceğiz”.

Editör: TE Bilisim