Aytunç Topaloğlu sezonu Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig mücadelesi olan Akınspor-Çaycumaspor maçının 50.dakikasında sakatlanan temsilcimiz Çaycumaspor'un kalecisi Aykut Demirdelen’in durumunun kritik olduğu kaydedildi.

Kdz Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Stadında Kdz. Ereğli Akınspor-Çaycumaspor karşılaşmasında aldığı kafa darbesi ile bir anda yere yığılan ve sahaya 20 dakika geç gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Aykut Demirdelen'in durumunun ciddiyetini koruduğu ifade edildi.

Öte yandan maçı izlemek için statta bulunan Kdz Ereğli CHP İlçe Başkanı ve aynı zamanda Dr. Eylem Ertuğrul’un ambulansla hastaneye naklinden yoğun bakıma alınmasına kadar yanında olduğu Aykut’un kafatasında ciddi iki kırık olduğu ve beyin dokusunun zedelendiği kaydedildi. 

Tedbir amaçlı olarak uyutucu ilaçlar verilen Aykut’un 1,5 saat sonra yeniden filmlerinin çekileceği ve duruma göre ameliyata alınabileceği kaydedildi. Demirdelen'in sağlık durumuyla ilgili olarak takibin yapıldığı ve Çaycumaspor teknik heyetin ise halen Kdz. Ereğli'de bulunduğu öğrenildi.
Kaynak:Cumamedya

Editör: TE Bilisim