Çaycumaspor Kulübü Başkanı Enes Eser, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasıyla ilk olarak teknik kadroyla yapılaşma sağlayarak Sarı-Lacivert renklere tecrübeli teknik adam Cüneyt Karakuş’u takımın başına teknik direktör olarak getirdi.

Daha önceleri yine Çaycumaspor takımında yer alan ve forma giyen kaptan Suat Kerçin’i teknik hoca Cüneyt Karakuş’un yardımcısı olarak Yardımcı Antrenör olarak kaldı. Yine Sarı-Lacivert takımda yer alan Çaycumaspor bayrağı altında uzun emekleri olan kaleci antrenörü Caner Kır ve Alt Yapı hocası Doğukan Kasaoğlu ile de takımın kadrosunda kaldı. Çaycumaspor 2022-2023 futbol sezonunda bu isimlerle sahaya çıkarak hedefini şampiyonluğa ve daha sonra da Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) taşıyarak yıldızını parlatacak.

Çaycumaspor Kulübü Başkanı Enes Eser geçtiğimiz gün yapmış olduğu açıklamasında şunları ifade etmişti; “Bu sene teknik kadro en önemli işti. Çalışmalarımızda aynı yönde neticelendi. Teknik kadomuzla bu sene ve ve önümüzdeki sene uzun bir soluklu olarak bu sene bizi bırakmayan teknik hocamız Cüneyt Karakuş ile anlaşmamıza vardık. Bu camiada emek veren Suat Kerçin kardeşimiz yardımcı antrenör olarak ayrıca kaleci antrenörümüz olarakta Caner Kır, Alt Yapı hocamızda Doğukan Kasapoğlu’da ayrıca Bartınspor’umuzda da 1996 yılında şampiyonluk yolunda büyük emekleri geçmiş değerli İsmail Ekmekçi ve İbrahim Ekmekçi kardeşlerde aslen Çaycumalı, onlarda bizimle beraber olacaklar. Hayırlı ve uğurlu olsun inşallah diyelim.”

Editör: TE Bilisim