Deplasmanlı Süper Amatör Lig'in 5. haftasında Eren Ferhat Çelik, Berat Can Mekikli ve Murat Kartal hakem üçlüsünün yönettiği Çaycumaspor-Çaydeğirmeni Belediyespor karşı karşıya geldi. Lig'in 4. haftasında liderliği sürdüren Çaycumaspor, kendi sahasında aldığı ilk yenilgiyi Çaydeğirmeni Belediyespor karşısında aldı. İlk yarıda her iki takım sahada üstün bir performans sahiplenmesine rağmen ilk yarı 0-0'lık sonuçla kapandı. İlk yarıda Çaydeğirmeni Belediyespor takımında kaleci Kader Boz rakip takım Çaycumaspor'dan bir oyuncu ile ceza sahasında bir pozisyon sonrasında sakatlanarak ilk yarıyı kaleci değişimi yaparak devam ettirdi.

İkinci yarıda ise Çaydeğirmeni Belediyespor, Çaycumaspor ceza sahasında ikili bir mücadele sonrasında 10 numaralı futbolcu ve geçtiğimiz sezon Çaycumaspor forması giyen Emre Durdu'nun yere düşürülmesi ile birlikte karşılaşmanın orta hakemi Erhan Ferhat Çelik, penaltı noktasını gösterdi. 73. dakikada penaltı atışını yapan Çaydeğirmeni Belediyespor takımından Emre Durdu, penaltı atışını gol çevirdi ve skor 1-0 oldu.

Bu dakikaların ardından Çaycumaspor rakip sahada top çevirmesine rağmen skor ilk 90 dakikada 1-0 Çaydeğirmeni Belediyespor'un üstünlüğü ile devam etti. İlk 90 dakikanın ardından 10 dakikalık duraklama dakikalarına geçildi. Ancak burada da her iki takımından gol gelmedi ve karşılaşma Çaydeğirmeni Belediyespor'un galibiyeti ile sonuçlandı. Puan tablosunda Ereğli Akınspor 10 puanla liderlik konumuna geçti. Kozlu İhsaniyespor ise 10 puanla 2,'ci, Çaycumaspor ise 9 puanla 3. sıraya geriledi.

STAT: ÇAYCUMA ÇİM

HAKEMLER: Eren Ferhat Çelik, Berat Can Mekikli, Murat Kartal

ÇAYCUMASPOR : Aykut Demirdelen, Hasan Tungut, Yazar Taşkın, Tarık İnaç, Yusuf Kanağı, Mehmet Tahir Kalem, Ömer Gürer, Recep Doğan, Süleyman Köse, Ramazan Aksoy, Gökhan Ayarcı.

YEDEKLER: Gökdeniz Kahraman, Şerif Sevinçhan, Can Kaplan, Berat Aydın, Eren Özden, Metehan Mertek, Emre Çelebi, Onur Kapsız, Canpolat Atar, Bünyamin Saraç.

TEKNİK HOCA: Cüneyt Karakuş, İsmail Ekmekçi, Sercan Bilgin.

ÇAYDEĞİRMENİ BELEDİYESPOR: Kader Boz, Mehmet Ayberk Güler, Yiğitcan Kurtman, Göktuğ Aktaş, Akın Doğru, Emre Durdu, Oktay Demirci, Abdülkadir Yurttaş, Doğuş Koçaklı, İbrahim Koçaklı, Ahmet Taha Kelebek.

YEDEKLER: Samet Esenbel, Yunus Emre Yılmaz, Alkan Karaman, Şenol Kaypak, Emrah Keskin, Orçun Gebeş, Berat Oruç.

TEKNİK HOCA: Şenol Eşme, Özdemir Arslan.

Editör: TE Bilisim