Bülent Uygun, Ender Yüksel'in hazırlayıp sunduğu Elmas TV'de yayınlanan Spor Kritik programına telefonla bağlanarak "Zonguldakspor için çok güzel bir projem var. Erdoğan Demir Başkanın da desteği ile bu proje kolay hayata geçecektir.”dedi.

Zonguldakspor’un efsane kaptanlarından Türkiye gol kralı, Çaykur Rizespor’un Teknik Direktörü Bülent Uygun, Ender Yüksel’in hazırlayıp sunduğu, Resul Kumaş’ın yorumcu olarak katıldığı ve Elmas Televisyonu’nda yayınlanan Spor Kritik programına telefonla bağlanarak çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Zonguldakspor’un caimasıyla taraftarıyla, potansiyesi ile Süper Ligde olması gerektiğini ifade eden Bülent Uygun Zonguldakspor için projesi olduğunu belirterek “İki arkadaşımla bir araya gelerek onlara gelin 20’şer, 30’ar milyon lira ortaya koyalım ve Zonguldakspor’u süper lige çıkartalım dedim” açıklaması camiada büyük heyecan yarattı.

“İKİ ZENGİN ARKADAŞIMA 20’ŞER 30’AR MİLYON ORTAYA KOYALIM DEDİM”

Bülent Uygun Zonguldakspor için projesi olduğunu açıklayarak çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bülent Uygun, “Zonguldakspor’u unuttuğumu sanmayın. İki tane zengin işadamı dostum var. Onlara gelin 20’şer 30’ar milyon lira ortaya koyalım şu Zonguldakspor’u hak ettiği, o güzel taraftarın layık olduğu yere getirip şampiyonluklar yaşatıp, Süper Lige çıkartalım dedim.  Arkadaşlarımla bu konuda her platformda görüşmelerimizi yapıyoruz. Çünkü ben böyle güzel takımların, iyi taraftarı olan takımların Süper Ligde oynaması gerektiğini, zamanında Zonguldakspor’un Türkiye Birinci Futbol ligini kasıp kavurduğunu, o ligin tozunu attığını bilen ve şu an camianın da o keyfi yaşaması gerektiğine inanıyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte böyle bir planımız var.

Editör: TE Bilisim