TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor, deplasmanda Bugsaş ile karşılaşacak. Hafta boyunca bu zorlu maçın hazırlıklarını Fener Sentetik saha ve Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idmanlarla tamamlayan kırmızı-lacivertli ekipte tüm hazırlıklar tamamlandı, maç saati bekleniyor.

ZONGULDAKSPOR, BUGSAŞ'A HAZIR
Zonguldaksporlu futbolcular son üç haftada aldıkları Silivrispor ve Karşıyaka galibiyetleriyle kötü günleri geride bırakırken, Bugsaş karşısına da galibiyet parolasıyla çıkacak. Kırmızı-lacivertli ekip "Yenemiyorsan, yenilme" taktiği uygulayarak en az 1 puan arayacak. Hafta boyunca yapılan idmanlarda moral ve motivasyonlarının üst düzeyde olduğu gözlenen futbolcular Başkent'ten eli boş dönmeyecekleri sözünü verdiler.

Cumartesi 15.00'da Ostim Stadı'nda oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde Bugsaş son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla puanını 48 yaparak 50 puanlı Lider Altay ile arasındaki puan farkını 2'ye indirdi. Bugsaş oynadığı 26 maçta 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 yenilgi alarak topladığı 48 puanla ligin 3.sırasında yeralıyor. Zonguldakspor ise 26 maçta 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 yenilgi ile topladığı 31 puanla 12.sırada kendine yer buldu. 

Zonguldaldaksporlu futbolculardan Semih Beyaz ve Cömert Kandemir, Bugsaş'a iyi bir sonuç için gideceklerini söylediler.

Editör: TE Bilisim