Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Site Spor Salonunda  Bölgesel Kadınlar Voleybol Ligi müsabakaları yapıldı. Müsabakalara ilimizi temsilen Çaydeğirmeni Belediyespor takımı katıldı.

Çaydeğirmeni Belediyespor turnuvanın ilk maçında Ereğli Voleybol takımını 3-0, Safranbolu Belediyespor 3-1 ve Devrek Eğitimspor’u 3-0 yenerek adını nağ mağlup finale yazdırdı. Çaydeğirmeni Belediyespor finalde ise bugün  Karabük Anadolu Voleybol takımı ile karşılaştı. Çaydeğirmeni Belediyespor, rakibi Karabük Anadolu Voleybol takımın 3-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Ardından şampiyon Çaydeğirmeni Belediyespor, 2.Lig grup müsabakalarında da şampiyon olması halinde adını 2.Lige yazdıracak.

Gebeş’den filenin sultanlarına büyük destek

Çaydeğirmeni Belediyespor voleybol takımının kurulmasından önem rol oynayan ve futbolun ardından da salon sporlarında da adından söz ettirmeyi hedefleyen Başkan Gebeş, filenin sultanlarını 2.Lige çıkartarak beldenin tanıtıma katkı vermek istiyor.  Öte yandan Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, oynanan bütün maçlarda takımının yanında olarak maddi manevi destek oldu. 

Emre Can Bayram

Editör: TE Bilisim