Süper Lig'in 16. haftasındaki Fenerbahçe-Karabük maçı öncesi kulüp tesislerinde Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiklerini açıklayan Serdar Özbek, şubenin sürdürdüğü çalışmalara ilişkin bilgi verdiklerini söyledi.

ÖNCE EREĞLİ SONRA ZONGULDAK

Yıldırım'ın Ocak ayında başlayacağı Karadeniz turunda ilk durağının Ereğli ilçesi olduğunu belirten Özbek, gazetecilere yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Karadeniz turunun başlangıcı olarak Ereğli ilçesini belirlemeleri bizleri de son derece mutlu etti. Başkanımız, Ereğli'deki Fenerbahçe taraftarlarını özlediklerini ve onlarla buluşmaya geleceklerini, kesin tarihin ise önümüzdeki günlerde belli olacağını bize söyledi. Ereğli'de düzenlenecek kahvaltının ardından başkan ve yöneticilerimiz daha sonra Zonguldak'taki taraftarlarımız ile bir araya gelecek"

TEŞEKKÜR ETTİ

Yıldırım ve ekibine gösterdikleri destekten dolayı teşekkür eden Özbek, "Bizler için de son derece verimli bir görüşme oldu. Birlik ve bütünlük içerisinde sorumluluklarımızı yerine getirme çabası içerisindeyiz. Başkanımız Aziz Yıldırım başta olmak üzere kulüp yöneticilerimize bizlere gösterdikleri yakın ilgiden ötürü ise teşekkür ediyorum" dedi.  

ALEMDAR GEMİSİ TABLOSU VE MADENCİ HEYKELİ

Özbek ve beraberindekiler Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a üzerinde tarihi Alemdar Gemisi'nin resmi bulunan tablo, madenci heykeli ile çeşitli hediyeler takdim etti.

Editör: TE Bilisim