Zonguldak Kömürspor, ligde aldığı üstüste kötü sonuçların ardından taraftarların tepkisi ve Nazilli Belediyespor maçı sonrası yönetimin kongre kararı alması dikkat çekti. Öte yandan Zonguldakspor takım kaptanı Mert Caymaz çarpıcı açıklamalarda bulunarak taraftara sitem dolu sözler sarf etti. Oldukça duygusal açıklama yapan Mert Caymaz iki gecedir uyuyamadığını ve kendilerine yapılan haksız eleştirileri sindiremediğini söyledi.

Zonguldak Kömürspor camiasında bunlar yaşanırken, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda da tribün çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile taraftarlara mesaj gönderdi. Zonguldak Kömürspor'un tesis konusunda yaşadığı sıkıntılar ve sonrasında Gönül Alaşır sahasının kendilerine tahsis edilmesi kararlaştırılmıştı. Turanlı da paylaşımında o sahayı işaret etti.

''MERT adamlar davasından CAYMAZlar, arkalarında sessiz çoğunluklar vardır. Onun için ÜZÜLMEZler; GÖNÜLleri geniştir; ALIŞIRlar.

Öyle zannediyorum ki; bu şehrin mütevazi takımı, maraton koşucusu gibi bakıyor hayata!

Emeğe saygılı taraftarlarla beraber olduğunuzu biliyoruz, görüyoruz. ‘'Yalnız değilsiniz'' aslında. Sizlere inanan, güvenen, yurdum, insanı binlerin yanınızda olduğunu siz de biliyorsunuz.

İşinize bakın, dinlenin, çalışın; aslanlar gibi 21 OCAK'ta bu şehrin güzel insanları sizi çatısı kapanmış tribünde bekleyecek inşallah!''

Editör: TE Bilisim