TGRT Spor kanalında Cem Küçük'ün sunumu ile yayımlanan programda Kulübün 67 sırt numaralı forması gösterildi. Program yöneticisi Zonguldaklı Cem Küçük, “Genç çocukları Türk futboluna kazandırmak amaçlıyor Gençlerbirliğispor Kulübü. Futbol okulu olan Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliğispor kulübüne başarılar diliyoruz” dedi.
Yorumcular, Zonguldak ile ilgili anılarını gündeme getirerek FİFA Kokartlı Hakem ve şu anda Ankara İl Hakem Kurulu Başkanı Av. Cem Papila ile olan anılarını da gündeme getirdiler. Yorumcular kendilerine hediye edilen 67 sırt numaralı forma içinde  Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliğispor Kulübü Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’na teşekkür ettiler. 

Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliğispor Kulübü Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, TGRT Derbi programı yöneticisi Cem Küçük başta olmak üzere tüm yorumculara teşekkür etti. 

Tıskaoğlu açıklamsında, “Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Spor Kulübümüz, TGRT Spor kanalında Cem Küçük'ün sunumu ile ekranlara geldi, programda kulübümüzün formaları sunulurken, TGRT Spor ailesinin tüm spor yorumcularına formalarımızdan hediye ettik, kendilerine katkıları için teşekkür ediyor, başarılı yayınlar diliyoruz “ dedi.

Editör: TE Bilisim