“İYİ TOP OYNADIK AMA GOLLE SÜSLEYEMEDİK”

Sancaktepe Futbol Kulübü’nün sezon geneli performansını değerlendiren Turhan, “Bizden önce bir süreç var. 19 haftadır galip gelemeyen ve 11 haftadır gol atamayan bir takım var. Genç oyuncular. Devre arasında hasbelkader bir araya gelmiş oyuncular. Antrenman yapma olanağımız çok az. Maçlar üst üste. Son haftalarda kaybetmemize rağmen iyi top oynadık ama golle süsleyemedik.” şeklinde konuştu. 

“ÇOCUKLARI YÜZÜSTÜ BIRAKIP GİTMEDİM”

Devrek İlçe Stadı’nda dakika 30’da Uğur’un attığı golle galibiyete yaklaşan ancak dakika 60’ta Emre Kara’nın golüne engel olamayan Sancaktepe Futbol Kulübü, 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. 11 hafta sonra gol buldukları Zonguldak Kömürspor maçı ile ilgili konuşan tecrübeli teknik adam Armağan Turhan, “Bu maçta çok iyi başladık. Müthiş bir gol attık. İkinci devre ‘Acaba kaybedecek miyiz?’ psikolojisini de atlattık. Bir duran top, bir de direkten dönen topu var Zonguldak Kömürspor’un. Pozisyon vermedik. Ama golü yedikten sonra, daha önce dağılan takımımın bu hafta dağılmadı.  Ben hiçbir zaman umudumu kesmedim. Çok sayıda teklif gelmesine rağmen bu genç çocukları yüzüstü bırakıp gitmedim. Bu takımın kümede kalacağına canı gönülden inandığım için devam ediyorum. Göreceksiniz ki bu takım kümede kalacak.” dedi. 

“O KADAR İYİ HATIRALARIM VAR Kİ…”

Zonguldakspor’da 2005-2006 sezonunda Teknik Direktör olarak görev yapan Armağan Turhan, “Zonguldak’ın benim için teknik anlamda apayrı bir yeri var. Belki yarım sezon çalıştım ama o kadar iyi hatıralarım var ki… Allah kısmet ederse bir tarihte, Zonguldak’ta o seyirci ambiyansı ile yine o sahada olmak en büyük arzum.” dedi. 

“İYİ Kİ ZONGULDAKSPOR’DA ÇALIŞMIŞIM”

Turhan, açıklamasının son kısmında Zonguldak Kömürspor’a başarılar diledi. Turhan öte yandan, “Zonguldak Kömürspor’a başarılar diliyorum. Tüm Zonguldak halkına, sporseverlere, eski tanıdığımız yöneticilere, başkanlığımı yapan Ramiz Bey’e, kısaca herkese selamlarımı yolluyorum. İyi ki Zonguldakspor’da çalışmışım bir dönem. Televizyon yayınlarında da bahsederim her zaman.” ifadesine yer verdi. 
Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim