İstifasının ardından ilk kez Elmas TV ekranlarında Gazeteci Gamze Taşdemir ve Orhan Akyüz’ün sorularını yanıtlayan Züleyha Arıman, neden istifa ettiğini açıkladı.

‘YORULDUM DİNLENMEK İSTİYORUM’

Arıman: “Genel Başkanımız 81 il Kadın Kolları Başkanımız ile tek tek konuşuyor. Süreç 2019 yılının Aralık ayında başladı. Şubat ayında müsaade istediğimi, çok yorulduğumu, beş buçuk yılda 15 yıllık süreçte yaşanacak seçimi biz beş buçuk yılda yaşadığımızı söyledi. Mart ayında kongreye kadar devam edeceğimi, kongrede bırakacağımı söyledim. Ama Genel Merkez kendi kadrosu ile başkan olacak kişinin aday olmasını istedi. Ben aslında Mart ayında istifamı verdim, araya pandemi girdi. Ben sadece yoruldum, dinlenmek istiyorum. Ben siyaseti bırakmıyorum, burudayım. Biraz yüzümü dinlendireyim. Ben mimarım, biraz da kendi işimi yapayım.”

‘EŞİMİN PAYLAŞIMLARINA KIZIYORUM’

Eşinin zaman zaman sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarına değinen Arıman: “Eşimin sosyal medyadan birkaç paylaşımı Genel Merkez de konuşuldu. Genel Başkanımda söyledi, bu tip şeyler Genel Merkeze hemen gidiyor. Bende hatta eşimin ve Cumhurbaşkanımızın Rize’li olduğunu, ne biliyorsa o doğrudur dedim. Cumhurbaşkanımızın hiçbir zaman aleyhinde olmayacağını, konuşanlardan daha fazla sevdiğini ifade ettim. Ama kızıyorum paylaşımlarına.”

Editör: TE Bilisim