Tosun yaptığı açıklamada: "Bu salonda bugün kardeşlik, dostluk var. Ulaşamadığımız vatandaş kimse kalmasın diye çabalıyoruz. Seçimlerde birlikte omuz omuza vererek başarılı sonuçlar aldık. Teşkilât ekiplerimize de çok teşekkür ediyoruz. Bugünden sonra da Zonguldak'ı en iyi yerlere taşıyacağız. Zonguldak Belediyesi emin ellerde, merkez ilçenin çehresini 1-2 yıl içinde değiştireceğiz. Başlayan projelerin bitirileceği ve yeni projelerin hayata geçeceği ortadadır. Daha yapacak çok işimiz var. Unutulacak dünler  yaşanılacak güzel günler var."

Ardından konuşan Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan: "Yeni kadrolarla Zonguldak'ı hak ettiği yere getireceğiz. Yıllardır gelmeyen yatırımları 31 Mart 'ta sona erdirdik. Zonguldak'ın ana caddelerden her bölgesine kadar şantiye halinde. Dünya lideri sayın Cumhurbaşkanımıza destek olmak zorundayız."

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ise yaptığı konuşmasında: "AK Parti Türkiye'de bir çağ aştı. Ülkenin her köşesini şantiye haline getirdi. Bizler durmadan çalışarak halkımızın hizmetindeyiz. Hedeflerimiz 2023, bu heyecan ve teskilatla beraber inşallah beraber yürüyeceğiz."

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'da şöyle konuştu: "Ilk gün ki arzuyla yolumuza devam ediyoruz. AK Parti hevesi olan değil hedefi olan kadrolardır. 2023 yılına hedef koymuş kadrolardır. Milletimize ülkemize hizmet etme nakkasındayız. Bu vesile ile yola çıktık."

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen yaptığı konuşmada: "2023 seçimlerine ve hedeflerimize ulaşacağımız günler yaklaşıyor. Kongrelerimiz de yenileniyoruz. Safları daha sıklaştırarak hedeflerimize ulaşacağız. Bizim millete borcumuz var. Şehrimiz zoraki iskana tabi tutulmuş. Hizmet edenlere teşekkür ediyoruz."

Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç yaptığı açıklamada: "Çalışan ve çalışkan siyasilerin isleri hiç bitmez. Her kesilen kurdela yeni projelerin habercisidir. Zonguldak 'ta hizmet edecek AK Partili hediye başkanı ve onun elini bırakmayacak milletvekilleri görmekten mutluluk duyuyorum.  Sayın Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımızın eli Zonguldak'ın üzerindedir. Zonguldak 'ta yeni bir donem başlamıştır. Zonguldak kazandıran bir elmas olmaya devam edecek. Yepyeni bir Zonguldak inşaa ediliyor. 2023 hedeflerine ilerliyoruz."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki Işler Başkanı Hayatı Yazıcı: "Kongremiz hayırlara vesile olsun. Kongreler nöbet değişimidir. Mesai ve kovit  yaygın olduğu dönemde bu salonda olmanız AK Parti siyasetinden memnuniyetin ve kazanımların göstergesi
Kazanımlarda herkesin katkısı var. Türkiye'de çok parti var. AK Parti farklı bir parti AK Parti duruşu olan bir parti duruşunda insan var. AK Partinin duruşunun ve siyasi temelinde insan var. AK Parti kimliği olan parti yalpalamaz kimliksiz değil kültürümüz ve inancımız var. Muhafazakar ve demokrat bir parti milletimizi ve değerlerini önemseyen yeniliğe açık bir parti. Hak ve özgürlükleri önemseyen yerli ve milli parti. AK Partililerin omurgası var ak partinin omurgası teşkilatları en büyük teşkilatlara sahip partidir. Omurgası olmayan sürünür. Birikim ve performansı türkiye için kullanırın bulunduğumuz yerin hakkını veririz. Hep birlikte ak partiyi inşa ettik ve ak parti şemsiyesi altında türkiyeyi inşa ettik. AK Parti hiç bir konuyu yada alanı geri planda bırakmaz. Karar milletin dedi öyle yönetti liderimiz. Partinin merkezinde aziz türk milleti var."

Editör: TE Bilisim