AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı ve SKM yönetimi ile birlikte gazetecilerle kahvaltıda buluştu.

31 Mart seçimlerini değerlendiren İl Başkanı Zeki Tosun, “Bugün yeni yılın ilk günlerinde sizlerle beraber olduk. Hepinizin yeni yılını kutluyorum. Yeni yıl hepimize sağlık, huzur mutluluk getirsin. Ülkemize, milletimize ve Zonguldak’a hayırlı olmasını temenni ediyorum. 31 Mart seçimlerine 3 ay gibi bir zaman kaldı. Zonguldak’ın adayı belli. Diğer ilçe adaylarını sizler de çok merak ediyorsunuz. Zonguldak’ın adayı Selim Alan aramızda. Burada seçimi yönetecek arkadaşlarımız da burada. Dr. Selim Alan’ın Zonguldak’a adaylığının hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah onunla beraber 3 aylık dönemde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Zonguldak’ı ak belediyecilik ile tanıştıracağız. Şu anda planlamaları SKM yapıyor. Çalışmalara bu gün itibariyle başlayarak Zonguldaklı insanların mutlu olacağı veya dışarıdaki insanların Zonguldak’a geleceği bir şehir için çalışmalarımızı yapıp seçimlerde inşallah başarılı olacağız. Kötü gidişata son vereceğiz. Bütün hedefimiz bu. Bütün arkadaşlarımız bu iş için çalışıyorlar ve emek veriyorlar. 1 Nisan sabahı Zonguldak’ı kazanan AK Parti belediyesi olacak. Ben 3 aylık dönemde sizlerle beraber çok sık geçireceğiz. Genç bir başkan adayımız var” diye konuştu.

  “Zonguldak hasta bir şehir haline geldi”

  AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ise Zonguldak’ın hasta bir şehir haline geldiğini vurgulayarak, “2019 yılının tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bunun için herkesin çalışması ve mücadele etmesi inancı içindeyim. İnsanlığın huzuru ve barışı için çalışmayı temenni ediyorum. 2019 yılında her ne kadar seçim dönemi de olsa bu duygularla geçireceğimizi ifade ediyorum. Önemli bir sürece girdik. Tüm ülkemizde yerel seçim startı verildi. İlimiz için çok önemli bir süreç. 10 yıllık dönem içinde şehrimizin bir sürü sıkıntısı, problemi arttı. Sorunları çözen bir yerel idare olmadı. Bu şehrin sahipleri ve sakinleri olarak bundan hiç kimsenin mutlu olmadığını ifade etmek istiyorum. Zonguldak hasta bir şehir haline geldi. Bunu tedavi edecek bir doktora ihtiyacımız vardı. Zonguldak’ı tedavi edecek doktor arkadaşımızı aday gösterdik. Önümüzdeki günlerde açıklayacağımız projelerle hızlı bir şekilde eksikliklerimizi gidereceğimizin taahhüdünü vermek istiyoruz. Zonguldak diğer illerden çok farklı bir şehir. Bu nedenle burası iktidarımız için önemli şehirlerden bir tanesi. Genel seçimlerden sonra milletvekili arkadaşlarımızla bakanlarımıza yaptığımız ziyaretlerle şehrimizin eksik kalmış birtakım projelerimizi hızlı bir şekilde halkımızın hizmetine sunma noktasında görüş alışverişlerinde bulunduk. Önümüzdeki süreçte de hem genel hem de yereldeki problemlerimizi yerine getirmek noktasında hassasiyet gösterecekler.  Biz zaman zaman şehrimize gelen siyasi ve bürokrat anlamında sorunlarımızın çözümü noktasında yetkililerle birlikte basın mensuplarımızın karşısına çıkıp poz vermekten öte sorunların çözümü noktasında hassasiyet göstermeye çalışıyoruz. Sizlerin de görüşlerinizi, fikirlerinizi, tenkit ve takdirlerinizi almak noktasında birlikte olacağız” diye ifade etti.

  “Zonguldak’ın sorunlarını dinamik bir ekiple bu işi göğüsleyeceğimizi düşünüyoruz”

  AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan ise “Yeni yılın ilk toplantısını bir arada yapmaktan mutluluk ifade etmek istiyorum. 31 Mart yerel seçimlerinde yola çıkmış bulunuyoruz. Bütün teşkilatlarımızla inşallah 90 gün yılmadan çalışarak, Zonguldak’ın sorunlarını dinamik bir ekiple bu işi göğüsleyeceğimizi düşünüyoruz. Ben yıllarca il başkan vekilliği yaptım, teşkilatlarımızın hepsiyle hasbihal ettim.  Zonguldak’taki tüm insanlarımızla projelerle, bu işi göğüslemek için Zonguldak’ın gurur duyulacak bir şehir haline gelmek için elimizden gelenin fazlasını yapmak için çalışacağız. İnşallah çok çalışacağız vatandaşımıza dokunacağız. Talepleri belli, istekleri belli. Zonguldak’ı hak ettiği seviyeye getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Projeleri Ocak ayının sonuna doğru birer birer aktaracağız. Vatandaşlarımızla bizzat anlatmaya çalışacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim