Yürüyüş sırasında, CHP’liler ile AK Partililer arasında ilginç anlar yaşandı.
Kdz. Ereğli’de, AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Sezer, MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, BBP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu, Yeniden Refah Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Adem Çetinkaya, parti yöneticileri, partilerin kadın ve gençlik kolları ile vatandaşların katılımıyla “100. Yıl AK Ereğli Yürüyüşü” gerçekleşti.
Sahil bandında bulunan Amfi Tiyatro’da yürüyüş öncesi toplanan partililer, ardından ellerinde bayraklarla Bozhane’ye doğru yürüdü. Sloganlar atan kalabalık, Bozhane’ye geldiğinde CHP’nin açtığı stantla karşılaştı. Bu sırada kalabalığın önünde bulunan CHP’li bir kadın, yürüyüş yapanlara broşür vermek istedi. MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ise kadına ‘Böyle bir şey olmaz’ diye tepki gösterdi. Bunun üzerine CHP’li kadın, AK Parti Zonguldak önceki milletvekillerinden Fazlı Erdoğan’a parti broşürü verdi. Polis ekipleri, araya girerek olası yaşanabilecek gerginliğin önüne geçti. Yaklaşık 450 kişinin katıldığı yürüyüş, Amfi Tiyatro’ya geri dönüş ile sona erdi.

Osman Zaimoğlu'ndan flaş Devrim Dural ve Tahsin Erdem sözleri! Osman Zaimoğlu'ndan flaş Devrim Dural ve Tahsin Erdem sözleri!

Editör: TE Bilisim