AK Parti Zonguldak İl Başkanlığında, AK Partili Belediye Başkanları, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Özcan Ulupınar ile birlikte istişare toplantısı yapıldı.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun açıklamasında; "Bugün buarada aylık istişare toplantısını gerçekleştireceğiz. Zonguldakla ilgili konuları konuşmak için buradayız. Hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. 

"YÖREMİZE GELMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELEN ÇALIŞMAYI YAPACAĞIZ"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır gazetecilerin sorduğu yerli otomobil fabrikası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; ''Tabiki hepimiz arzu ederiz. İnşallah arkadaşlarımızla birlikte bu konuda girişimlerimiz olacak. Hükümetimizin kararı nedir, nereyi düşünüyodur bu konuda bilgimiz yok, sadece açıklaması yapıldı.  Yöremize gelmesi için elimizden gelen çalışmayı yapacağız" dedi.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun da konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada; " Bu hafta bu olay gelişti sayın Cumhurbaşkanımız açıkladı. Bu işi yapacak 5 tane yüklenici firmanın bir araya getirilmesiydi. Cumhurbaşkanımız bunu sağladı.  Birlikte ortaklık kuracaklar. Yerle ilgilide bize bildirilen her hangi bir yer yok. Bölgemizde olması için ne gerekiyorsa yapacağız. " dedi.

 

 

Editör: TE Bilisim