Demirköse: "Görevden alınan bir İlçe Başkanının bozuk bir psikoloji ile yapmış olduğu açıklamadan medet uman İP İl Başkanı Yavuz Erkmen hem Zonguldak'ta hem ülkemiz genelinde Milliyetçi Hareket Partisinin çalışmalarından, büyümesinden, Cumhur İttifakındaki birlik ve beraberlikten habersiz olduğunu göstermiştir.
Bütün teşkilatlarımız her zamankinden daha fazla çalışıp üye çalışması yaparken onları görmeyip görevden alınan bir İlçe başkanının açıklamalarını kendilerine bir gösterge olarak görmeleri acizliktir.
Halen teşkilatlarımız Zonguldak'ta yapıcı ve onarıcı bir siyaset anlayışı ile çalışmakta, tabanımız, aziz milletimiz teşkilatlarımıza sığmamakta, üye sayımız hızla artmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisinin tabanı yerinde olup etrafıda her geçen gün çoğalmaktadır.
Görevden alınan bir ilçe başkanının açıklamasını kendilerine seviye ve gösterge kabul eden İP İl Başkanı Zonguldak'tan habersizdir.
Tavsiyemiz görevden alınma psikolojisi ile açıklama yapan eski bir ilçe başkanından medet ummaması, hayal görmemesi, uyanması, varsa kendi çalışmasına inanmasıdır."

Editör: TE Bilisim